Taftan: Peace mam! Met de hippie bus naar dromenland

TAFTAN Collectie linnengoed voor avontuurlijke kids

De hippie bus staat klaar om kinderen naar dromenland te brengen. Deze nieuwe TAFTAN collectie linnengoed met het bekende hippiebusje zorgt voor een vrolijk accent in de kinderkamer. Bovendien is het linnengoed helemaal in peace met het milieu gemaakt. De lijn bestaat uit beddengoed, lampen, een gordijn, muziekdoosje en een boxkleed in geel en blauw. Vrolijkheid, vrijheid en avontuur staan centraal bij deze collectie in het hippie thema.

t Nederlandse label TAFTAN wil dat kinderen ´s ochtends zin hebben de wereld te gaan ontdekken en ´s avonds rustig kunnen gaan dromen. Iedere TAFTAN collectie vertelt een verhaal over natuur en avontuur en is voorzien van rijk borduurwerk en fijne details.

Peace
TAFTAN maakt al ruim 20 jaar linnengoed van duurzame kwaliteit. Zowel kinderen als het milieu hebben hier baat bij. De kwaliteit van de stof is namelijk erg bepalend bij met name beddengoed, waarbij het belangrijk is dat de stof goed ademt en bovendien mooi blijft in de was. Een kwalitatief hoogwaardig product gaat langer mee en is minder snel aan vervanging toe. Klik hier om wat handige wastips te lezen.

Kijk voor de hele collectie en verkoopadressen op www.taftan.nl

taftan taftan

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *