Babykamer inspiratie

Inspiratie van echte babykamers

Win € 150,- met jouw babykamer!!!!

Wie wil er nu niet binnenkijken bij echte babykamer. Inspiratie opdoen bij de babywinkels is leuk maar 90% van ons heeft niet een standaardkamer. De een heeft een kleine babykamer, de ander heeft een babykamer met een schuine wand en weer een ander heeft een hele smalle babykamer. Hoe fijn is het om dan te zien hoe andere met deze ruimte omgaan.

Binnenkijken

Ik ben daarom op zoek naar echte babykamer. Kamers waar je trots op bent. Babykamers waar je met veel liefde hard aangewerkt heb. Ik wil jouw mooie babykamer delen met de rest zodat we elkaar kunnen inspireren. Daarnaast zit er voor jou nog een mooie beloning aan.

Wedstrijd

Samen met een jury van o.a. 2 interieurstylisten beoordelen we in de laatste week van maart alle ingezonden babykamers. Uit alle inzendingen kiezen we de mooiste en deze wint een prijzenpakket ter waarde van € 150,-. In het pakket zit o.a. een VVV bon in ter waarde van € 75,-. Daarnaast zitten er prijzen in die aansluiten bij jouw interieurstijl.

Hoe werkt het? 

Ben jij trots op je babykamer? Mail dan je foto’s naar info@interieurinspiratie.nl o.v.v. wedstrijd babykamer. Schrijf er een stukje bij (liefst minimaal 200 woorden) waarin je vertel waar jij je inspiratie vandaan haalt. Waar zijn je meubels gekocht, welke kleur verf heb je gebruikt en waar zijn je accessoires gekocht. Als jouw babykamer een inspiratie is voor andere dan vind men het altijd erg fijn om te zien waar men ook deze spullen kan kopen.

De foto’s plaats ik op de site en deel ik op Facebook, Twitter en Pinterest. Zo kan iedereen jouw inspirerende kamer zien en delen. Met zijn allen maken we op deze manier een online boek vol inspirerende babykamers.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *