wc rolhouder

Zoek jij ook net die andere wc-rolhouder?

We wonen al ruim 10 jaar in dit huis. En nog steeds heb ik geen keuze kunnen maken qua WC-rolhouder. Dus staat de WC-rol op de vloer. Uiteraard zijn er legio te koop maar ik werd en word er niet warm of koud van. Dus hoogste tijd voor een zoektocht naar andere WC-rolhouders en daar kwamen heel wat varianten uitgerold. Niet dat de juiste er tussen zit, maar toch weer een inspirerend onderwerp voor deze blog. Ik deel graag een aantal varianten waar ik op uit kwam. 

1. DE CONSTRUCTIEVE WC-ROL

wc-rolhouder

Op www.etsy.com kwam ik de bovenstaande rol-houder tegen. Gemaakt van een buisconstructies, direct aan de wand of zelfs met een plankje er boven. Erg origineel en met de huidige industriële look, zeker een optie die past bij veel nieuwe toiletten. Een leuk en eenvoudig DIY-project.

2. EEN TAK ALS WC-ROLHOUDER

wc-rolhouder

Hoe leuk ook binnen een superstrak en modern interieur. Een tak als houder voor je WC-rol.

Wat heb je hier nu voor nodig? Allereerst een wandeling door de bossen, een tak zoeken, de schors eraf halen en een paar dagen goed laten drogen, daarna eventueel met een matte lak behandelen, dan neem je een zaag waarmee je de vorm kunt maken en 2 schroeven voor de bevestiging aan de wand en je hebt een WC-rolhouder. (www.pinterest.nl)

3. DE BETONNEN WC-ROLHOUDER

Ooit kwam ik hem al tegen op de Dutch Design Week. En ik was er meteen weg van. Nu heb ik hem dan zelf ook eindelijk aangeschaft om de reserverollen op te bergen.

wc-rolhouder

De Cloud Lyon is er ook als WC-rolhouder met een afscheurkant. Neem hier een kijkje voor de opties https://www.lyon-beton.com/collection/. Hij is via www. bol.com ook gewoon te bestellen en een dag later al in huis.

wc-rolhouder

4. NOG MEER DIY WC ROLHOUDERS?

Ik kwam de meest simpele originele oplossingen tegen toen ik op zoek ging. En heel veel hiervan zijn zo eenvoudig zelf te maken dat ik het graag met jullie wil delen.

wc-rolhouder

Ik heb ze gevonden door op google en pinterest te zoeken op WC rolhouder anders of WC rolhouder origineel.

Dat was ie weer voor deze maand.

MARIE-JOSE SCHREIBERS

t.06 41789352  e.info@puurbinnen.nl
Hortsedijk 65    5708 HB  Helmond
www.puurbinnen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *