Zitje voor in de tuin

Zoals vele van jullie weten zijn we al sinds vorig jaar augustus bezig met het klussen in ons nieuwe huis. Lange tijd hebben wij ons alleen op binnen gericht. Buiten stond nog niet echt op de planning, behalve de schutting onder de carport zodat de fietsen van de kinderen makkelijk gestald konden worden. Maar nu de dagen zonniger worden begint buiten toch echt wel te kriebelen.

Nu hoeft nog niet perse de hele tuin op de schop, maar een heerlijk zitje zou al erg welkom zijn. De nieuwe BBQ is namelijk al wel besteld!

De tuin was echt de verzamelplek voor al het bouwmateriaal.
Recent is de dakkapel aan de achterzijde geplaatst en zijn we voor nu redelijk klaar met bouwafval. Daar bij bieden de eerste warme zonnestralen zich aan en wordt het dus tijd om de tuin zomerklaar te maken. Dus tuin opruimen en plaats maken voor een leuke loungebank.

Loungebank

Onze tuin ligt op het zuiden dus we hebben veel zon in de tuin. De perfecte plek dus voor een heerlijke loungebank. Ik vind deze diepe lounge bank heel erg leuk:

Een bank waar je heel veel kussens op moet neerleggen en er dan met een boek en een kop thee helemaal in weg moet duiken.

Ook ben ik nog op zoek naar een mooie tuinset. Heb er een aantal op het oog maar heb nog niet echt het WOW gevoel gehad. Gezien alle zonuren die we in onze tuin kunnen pakken ben ik er van overtuigd dat we veel in de tuin door zullen brengen. Het moet dus echt een verlenging van de woonkamer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *