Trapleuning-Staal-Zwart

Hoe ziet jouw ideale trap inclusief leuning eruit?

Tijdens de verbouwing zijn de trapleuning bij ons weggehaald. De muur moest gestuced en geverfd worden. Nadat dit klaar was hebben we ze niet meer teruggeplaatst. Dit komt vooral omdat het nog de originele leuningen zijn. Ronde palen, wit geschilderd en gemonteerd om een leuningdrager. We willen graag iets anders.

Modern kleurrijk ingericht

Onze woning is kleurrijk en modern ingericht. De muren zijn groen waaronder 1 met een bijzonder behang. De meubels zijn blauw en binnenkort komen er strakke glanzende ecru kastjes onder de trap te staan. De leuningen moeten dus ook iets uitstralen. Ik vind namelijk dat elk detail goed moet zijn.

Trapleuning zwartstaal

Bij onze stijl zouden heel erg goed leuningen van zwartstaal passen. Ik kwam deze tegen bij Teusonline.nl Die verkopen niet alleen leuningen in zwartstaal maar ook in blauwstaal.

Maar blauwstaal vind ik net iets te landelijk. Zwartstaal oogt een stuk strakker. Misschien ook wel omdat deze smaller is dan blauwstaal.

Bij beide kan je kiezen tussen rond of vierkant. Waarschijnlijk gaan wij met onze strakke uitstraling voor vierkant. Of misschien wel voor plat.

Inmeten trapleuning

Op de site van Teus staan allemaal verschillende soorten trappengaten. Erg fijn want het inmeten vind ik nog even een dingetje. Gelukkig maken de tekeningen en uitleg van Teus het een stuk makkelijker.

Veiligheid

Een trapleuning staat niet alleen het mooi, het zorgt ook voor veiligheid. Ik merkte gisteren dat vooral ouderen zich onveilig voelen als er geen leuning is.

De leuningen van Teus worden met een speciale verbinding opgehangen. Een verbinding die niet stuk kan.

Tijd dus om snel weer een veilige omgeving te creëren voordat er ongelukken gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *