stoov warmtekussen

Zalig warm de herfst en winter door met Stoov®

De bomen verliezen langzaam hun bladeren, het weer wordt guurder en de dagen alweer korter: de herfst staat te popelen om te beginnen. Met de producten van Stoov® trek je vol warmte naar binnen. En je bespaart nog energie ook!

Een zachte herfst
Terwijl je werkt achter je bureau, valt het je op: het is fris, je nek is stijf, je concentratie niet wat die zou moeten zijn. Daar heeft Stoov® iets op gevonden: de Big Hug. Een warmtedeken dat over de meeste bureaustoelen past. Ideaal voor thuiswerken, nog leuker om mee naar kantoor te nemen. Een groot voordeel van de Big Hug is namelijk dat discussies over de thermostaat op kantoor definitief verleden tijd zijn. En wie er warmpjes bij zit, concentreert zich beter.

Of kies voor de Ploov, het bekendste product van Stoov®. Een kussen, groot en dik, dat tot 42 graden verwarmt. Hiermee plof je neer op de bank of toch nog even in de tuin. Waar jij wilt, want de Ploov is net als alle andere producten van Stoov® draadloos. Pof het kussen in je buik of in je rug, want dankzij het ingebouwde verwarmingselement krijg je het meteen warm waar je maar wilt. Het warmtekussen heeft drie niveaus: door op het label te klikken kies je jouw ideale temperatuur.

Goed voor de energierekening!
De slimme infraroodtechnologie verwarmt jou direct, in plaats van de hele kamer. Met een lekker warmtekussen of -deken tegen je aan kun jij de thermostaat omlaag draaien en zo je energiekosten verminderen. Met iedere graad lager bespaar je al 8% in je energieverbruik! Fijn voor je portemonnee én voor het milieu!

Een makkelijke, stijlvolle winter
De koude winters zorgen voor kale bomen, korte dagen en donkere ochtenden. Tijdens de winter is er dan ook niks lekkerder dan de kou te ontvluchten en lekker op de bank te kruipen met bijvoorbeeld een Homey: de elektrische oplaadbare kruik van Stoov®. De Homey heeft de vorm van een traditionele warmtekruik en is de ideale oplossing om het, snel en veilig, heerlijk warm te krijgen.

De elektrische kruik toch te klein? Kies dan voor de nieuwste toevoeging aan de Stoov® collectie: de Ploov met een Velvet hoes. Fluweel is niet alleen in de mode, maar ook in het interieur een blijvertje. En daarom introduceert Stoov® haar nieuwe stoffenlijn: Velvet. De Velvet hoezen zijn verkrijgbaar in mooie winterse en donkere kleuren, zoals Cinnamon Orange en Ginger Gold, die perfect passen bij de komende wintermaanden. De stof voelt heerlijk warm en zacht aan en is gemaakt van 100% Rpet. Perfect om lekker mee weg te kroelen op de bank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *