WOW WAT JE MET DECORATIEVERF KUNT DOEN!

krijtverf kast

(www.pinterest.com)

Allemaal kennen we wel die oude eiken kast van oma. Klaar om naar de kringloop te brengen. Maar met een klein beetje tijd en verf maak je er een heel nieuw meubel van. Passend in je eigen interieur.
Kijk er eens met andere ogen naar. En dat geldt niet alleen voor die oude kast, maar voor zoveel spullen die je gewoon ergens diep achter in de kast hebt staan: die oude kandelaar, het duffe dienblad, een saaie vaas etc. etc. Door met decoratieverf aan de slag te gaan maak je er geheel nieuwe producten van. En het is echt makkelijk.

De eerste techniek is ‘KRIJTVERF.
Het voorwerp of meubel dat je hebt zet je eerst lekker in de krijtverf in de kleur van je keuze. De ondergrond kan hout, plastic, metaal, glas en keramiek zijn. Daarna was je de eerste laag in alsof je aquarelleert met een andere kleur. Of je kiest voor drybrushen (droge verf in kleur 2 met een kwast aanbrengen over droge verf laag 1) Óf je zet er een krijtwax in een kleur over. Of je combineert een en ander. Wat meteen duidelijk wordt, is dat je dus zelf bepaalt waar je voor kiest. Tip: maak eerst een proefplankje.

decoratieverf

krijtverf

De tweede techniek is ‘BETONLOOK’.
Van een duf beeldje of voorwerp maak je in een handomdraai een geweldig betonnen beeld.

betonlook

(www.puurbinnen.nl)

Ja, je kunt muurvuller van de Action nemen en koffiedrab erin verwerken en dan nog met verven aan de gang gaan. Maar zelf werk ik voor zowel de krijtverf als betonlook met de producten van Made@Home. Made@Home heeft structure paint waar kleur én structuur in zit. Dat scheelt veel tijd plus het is materiaal dat ook binnen én buiten kan staan.

krijtverf workshop

(www.madeathomeshop.nl)

Volg een workshop! Het is echt niet moeilijk, maar een kwestie van doen! Twijfel je toch aan je zelf, zoek dan online naar workshops decoratieverf of decoratieverftechnieken. En uiteraard mag je ook altijd contact met mij opnemen.
Tot in oktober!

MARIE-JOSE SCHREIBERS
logo
06 41 78 93 52 info@puurbinnen.nl
Bezoekadres: Sonseweg 39 5681 BH Best
Postadres: Hortsedijk 65 5708 HB Helmond
www.puurbinnen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *