hoog

HOOG. toont exclusieve wooninspiratie

HOOG.design toont exclusieve woon- & tuininspiratie. HOOG. is een online platform waar louter luxe interieurs en tuinen zeer overzichtelijk aan de bezoekers worden gepresenteerd. Een platform waar je inspiratie op kunt doen en waar je uiteindelijk contact kunt leggen met de ondernemers die jouw droominterieur kan realiseren. HOOG. biedt de content van meer dan 75 exclusieve woonmagazines uit het topsegment. Zie www.hoog.design als een kruising tussen de Michelingids en Wikipedia op gebied van luxe wonen.

www.hoog.design
Voor particulieren die op zoek zijn naar exclusieve wooninspiratie is HOOG. het perfecte medium. Pinterest is een prachtig medium, maar daar staan zowel de meest exclusieve interieurs als IKEA-interieurs op geplaatst. En op Pinterest zijn bedrijven en merken uit alle windstreken te vinden, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. HOOG. bedient de vermogende, en vaak zeer drukke, consument met alleen de beste wooninspiratie. De kracht van HOOG. is dat de hoogwaardige specialisten en vooraanstaande bedrijven helder en overzichtelijk gepresenteerd worden. Geen oeverloze en onduidelijke zoektocht op het web meer dus! En veel uitgebreider gepresenteerd dan in een magazine. HOOG. biedt de bezoekers de content van meer dan 75 exclusieve woonmagazines uit het topsegment aan. De bedrijven en vakmensen op www.hoog.design komen uit Nederland en België en per project wordt duidelijk aangegeven welk(e) partij(en) verantwoordelijk zijn voor de realisatie.

wooninspiratie

Wooninspiratie op hoog niveau

Van luxe badkamers tot prachtige wijnkelders, van exclusieve villabouw tot een droomkeuken en van stijlvolle tuinen tot onderscheidende wandbekleding. Alles wat met wooninspiratie op hoog niveau te maken heeft, vind je op HOOG. Zeer vooraanstaande ontwerpers, designers en (interieur)architecten met internationale allure tonen hun klasse en stijl op HOOG. Specialisten, ambachtelijke vakmensen en topmerken laten je wegdromen en geven je inspiratie voor je absolute droomwoning, interieur en tuin. Waar je op Funda kijkt voor te koop staande huizen, is het vanzelfsprekend om op HOOG. te kijken voor wooninspiratie op hoog niveau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *