behangcollectie

Frame of Mind – behangcollectie van Lemon

Photowall en de Zuid-Afrikaanse designstudio Lemon presenteren met trots Frame of Mind – een behangcollectie waarin de nadruk ligt op de verschillende stijlen, gemoedstoestanden en gevoelens van mensen. Een collectie waarin subtiele pastellentextielstructuren en handgeschilderde gedetailleerde patronen bij elkaar komen.

Mozaïekpatronen, kale bergtoppen en bananenbladeren komen tot leven door decoratieve details. De motieven in de behangcollectie Frame of Mind zijn kleurrijk, subtiel, aanwezig, persoonlijk en trendy tegelijkertijd – voor iedere ruimte.

– Onze motieven verbeelden niet slecht één stijl of actuele trend, maar variëren om tegemoet te kunnen komen aan verschillende smaken en omgevingen. Elk design is uniek en nauwkeurig geselecteerd om een collectie te krijgen die een modern geheel uitstraalt, zegt Kevin Frankental, medeoprichter van Lemon.

De collectie Frame of Mind bestaat uit 11 persoonlijk uitgezochte motieven, waarvan een aantal in verschillende kleurstellingen zijn. De motieven zijn verkrijgbaar bij Photowall en zijn als fotobehang op maat te bestellen voor EUR 36 per vierkante meter. Op de afbeelding zie je het motief Botany Banana.

Photowall is momenteel de grootste van Scandinavië op het gebied van fotobehang, met een breed assortiment wanddecoratie op maat; fotobehang, designbehang en canvasschilderijen. Alle producten worden vervaardigd in de fabriek in Skarpnäck bij Stockholm en vervolgens over de hele wereld verzonden. Photowall heeft een passie voor design en kwaliteit en is altijd op zoek naar nieuwe en boeiende designsamenwerkingen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *