Witte dekbedovertrek

De leukste witte dekbedovertrekken verzameld in 1 blog.

Een slaapkamer inrichten start met het bepalen van de kleur. De meeste van ons kiezen dan toch de veilige optie, de meeste van ons kiezen voor de kleur wit. Want met een witte slaapkamer kan je alle kanten op. Groot voordeel, er is heel veel verkrijgbaar in de kleur wit. En als je een wit als basis voor je slaapkamer hebt kan je makkelijk van stijl veranderen.

Een witte slaapkamer heeft ook als voordeel dat het rust uitstraalt. Zeker als je de witte basis combineert met blanke houten meubels. Kleur breng je toe door middel van accessoires of door het gebruik van planten.

Witte dekbedovertrekken

Een witte basis maken is makkelijk. Je kiest de juiste kleur wit en je basis staat. Maar bij witte muren en een witte slaapkamer hoort een witte dekbedovertrek die de kamer sfeer geeft. Wij hebben er een aantal leuke dekbedovertrekken voor je verzameld.

Walra witte dekbedovertrek

Deze overtrek is gemaakt van fijn linnen en zacht percale. Dit geeft een heerlijk zacht gevoel.

Stone Washed wit dekbedovertrek

Meer passend dan deze witte dekbedovertrek krijg je het niet. De ultieme vertrek voor de witte slaapkamer.

Wit gouden dekbedovertrek

Soms is alleen wit niet voldoende. Dan wil je iets extra’s toevoegen. Wat dacht je van een vleugje goud?Met een kleine toevoeging zorg je sowieso voor net dat beetje extra. Je kan daardoor nog meer de witte dekbedovertrek aanpassen aan de sfeer van de kamer.

Endless witte dekbedovertrek

Op het 1e gezicht een standaard witte overtrek maar als je de overtrek van dichtbij bekijkt zie je dat de overtrek een speels patroontje bevat.

Never stop dreaming
dekbedovertrek

Ben je dol op quotes? Deze witte dekbedovertrek bevat de quote Never stop dreaming. En laten we vooral niet doen.

Witte dekbedovertrek vogels

Heb je een klassieke slaapkamer? Deze overtrek met vogels past heel erg goed bij die woonstijl. De vogels geven net dat beetje extra.

Witte dekbedovertrek met prent

Wit is de perfect basis. Toch is wit soms te wit. Voeg dan een leuk speels effect toe. Een stipje, een streepje of een leuke tekst.

Witte overtrek stippen

Wil je een speelser design ga dan voor een kruisje. Deze witte dekbedovertrek past prima bij een iets stoerdere slaapkamer

Witte dekbedovertrek met tekst

Humor kan altijd, ook in de slaapkamer. Deze tekst voegt zeker humor toe aan je witte dekbedovertrek. Bovendien staat hij ook nog eens heel erg leuk. Hij geeft een beetje een hotelsfeer.

Witte ruitjes overtrek

Een zwart ruitje zorgt een hele subtiele maar ook uitgesproken smaak. Hij maakt zeker een statement. Ook ideaal als overtrek voor een tienerkamer.About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *