Wist je dat je autobanden kunt recyclen voor thuis?

Jaarlijks worden miljarden autobanden geproduceerd die op geen enkele manier mogelijkheden voor hergebruik vinden: ze blijven op de planeet en vervuilen grond en water. Amarildo Silva is een jonge 22-jarige Braziliaan die honderden ongebruikte banden heeft veranderd in manden voor honden en katten – en niet alleen. Zijn activiteit zal het aloude milieuprobleem niet oplossen, maar de boodschap die hij stuurt is duidelijk en pakkend: om de planeet te redden moeten we proberen minder afval te produceren!
(bron: www.curioctopus.nl)

Bij het lezen van het hele artikel en alle voorbeelden werd ik zo blij. Het ziet er vrolijk uit. Ik ben geen wereldverbeteraar maar ben wel meer en meer overtuigd dat we toch anders om moeten gaan met afval. Bij deze dus alle credits voor deze jonge Braziliaan.

MAAR JE KUNT ER NOG VEEL MEER MEE DOEN! Zoek je op Pinterest (www.pinterest.com) op ’autobanden’ dan krijg je nog meer leuke ideeën, variërend van plank, bijzettafeltje, bank, lichtbak, spiegel tot planten bak. Laat je vooral inspireren.

Tot de volgende blog!

MARIE-JOSE SCHREIBERS

t.06 41789352   e.info@puurbinnen.nl
Hortsedijk 65    5708 HB  Helmond
www.puurbinnen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.