Geef je interieur wat kleur

Welke kleur hebben de muren in jouw huis? Veel mensen kiezen voor wit of lichte naturel- en grijstinten. Dat past overal bij en daar raak je nooit op uitgekeken? Maar kleur kan zoveel doen voor een ruimte. Geef je interieur wat kleur en je krijgt sfeer, warmte en gezelligheid in huis.

Woonkamer

Geen idee waar je moet beginnen? In ons blogbericht Geef kleur aan je interieur geven wij je enkele voorbeelden van hoe jij je woonkamer een vrolijke tint kunt geven.

Keuken

In de keuken kiezen we eveneens vaak voor veilig wit of naturel. Maar ook in een keuken heeft kleur een echte meerwaarde. Misschien vind je gekleurde fronten te gewaagd, dan zijn er diverse alternatieven om kleur in je keuken aan te brengen. In De groene keuken vind je veel inspiratie, die je natuurlijk ook kunt toepassen in een andere kleur…

Badkamer

In de badkamer kun je natuurlijk met gekleurde tegels aan de slag of je kiest een gekleurd badkamermeubel uit. Maar wil je op een bijzondere manier kleur toepassen in je badkamer, dan zit je met Air Color helemaal goed.

Bron: Voorlichtingsburo Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *