foto op plexiglas

Win een stralende foto op plexiglas

Win een stralende foto op plexiglas

In samenwerking met Foto Op Glas mag ik een foto op plexiglas verloten t.w.v  €52,95,-. Eerder heb ik al een winactie gedaan van een Foto op Canvas en een Foto op Hout. Leuk om nu deze winactie van www.fotoopglas.nl te mogen doen! Hieronder een uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Over Foto Op Glas

FotoOpGlas.nl drukt jouw mooiste foto op kwaliteitsglas! Met behulp van de fijnste inkten wordt een prachtige kleurweergave gecreëerd. Omdat de toplaag van een glasplaat geen zichtbare structuur heeft, worden de details van je foto haarscherp afgebeeld. De glans zorgt daarbij voor een heldere, knallende weergave.

Glasdiktes

Het is mogelijk om een foto op plexiglas af te laten drukken op een dikte van 3 millimeter, 6 millimeter en 8 millimeter. FotoOpGlas.nl adviseert om een kleine foto af te drukken op 3 millimeter, omdat dit plexiglas subtieler is. Wanneer er meer body aan de foto op plexiglas gegeven moet worden, wordt 6-8 millimeter geadviseerd. Kijk op www.fotoopglas.nl voor jouw ideale glasdikte.

foto op glas

Foto op plexiglas ophangen

Het is mogelijk om te kiezen uit twee ophangsystemen:

1.      Afstandhouders (de favoriet):

Hierbij worden vier gaten door het plexiglas geboord. In deze gaten worden de afstandhouders vervolgens bevestigd.

+   Het voordeel is dat de foto een stukje van de muur komt te hangen, waardoor er meer diepte komt in de foto.

–    Nadeel kan zijn dat er gaten in de hoeken van het glas worden geboord.

2.      Ophangsysteem zijkant:

Hierbij wordt het systeem bevestigd aan de zijkant en komt tegen de muur aan te hangen.

+    Voordeel is dat er geen gaten in de foto worden geboord.

–     Het nadeel is dat er minder diepte in de foto is te zien.

Voor meer informatie over het ophangsysteem kunt u kijken op: http://www.fotoopglas.nl/foto-op-plexiglas/opties/ophangsysteem.html

foto op glas

De pagina http://www.fotoopglas.nl/foto-op-plexiglas.html zet alle mogelijkheden nog eens op een rijtje.

Meedoen?

Wil je een foto op glas winnen? Vermeld dan je naam onder dit artikel en week 14 maak ik de winnaar bekend.

Win je eigen foto op plexiglas met glanslaag van 60×40 cm, inclusief ophangset en bezorging t.w.v. €52,95!  Een foto op plexiglas zorgt voor een strakke en stralende uitstraling. Kies je eigen foto, bepaal het formaat en de glasdikte en geniet jarenlang van uw persoonlijk foto op plexiglas.

Kortingscode

Speciaal voor de bezoekers van interieurinspiratie geeft FotoOpGlas een extra korting. Deze korting bedraagt 25% op alle formaten en is niet alleen te gebruiken voor foto op glas, maar ook voor foto op hout, canvas, aluminium, tuinposters en posters. Gebruik bij je bestelling op www.FotoOpGlas.nl de code: ‘Interieurinspiratie’ en je korting wordt direct verwerkt.

De korting is geldig tot en met 31 mei.

79 thoughts on “Win een stralende foto op plexiglas

 1. Lijkt me fantastisch, een nieuwe foto van onze kinderen op deze manier op te hangen in de woonkamer. Wie wil dit nu niet?

 2. Ben ook even naar de site gegaan en het lijkt wel of met glas de kleuren nog mooier worden. Of ligt dat nou gewoon aan de scherpte van de foto’s zelf?
  Heb zo’n 2 jaar geleden een zwart wit foto van onze dochter en mij op aluminium gekregen van mijn vriend. Lijkt me geweldig om nu een mooie kleurenfoto van mijn vriend met zijn zoon op glas aan hem te geven.

 3. Ik fotografeer licht als hobby, volgens mij komen de foto’s fantastisch uit op plexiglas. Ik vind het te duur om het een keer uit te proberen. Om het te winnen zou natuurlijk super zijn!

 4. Ja, natuurlijk wil ik ook wel een foto op plexiglas. Supermooi resultaat!
  Ik heb nog een bijzonder fraaie foto liggen die dit verdient 😉

 5. Wat een geweldig mooi design is dit! Ik zou dolgraag een mooie foto van mijn 2 zoontjes hierop willen afdrukken! Ik heb meerdere foto’s van hen in onze kamer staan pronken, ja, want deze moeder is trots op haar zoontjes, maar een mooie foto waar zij beide op staan, die ontbreekt nog. Dan zou eindelijk dat schilderij eens van de muur afkunnen, daar ben ik al zo lang op uitgekeken, en op mijn kinderen, nee, daar raak ik echt NOOIT op uitgekeken hoor! hahaha, groetjes, Chantal

 6. ohhh WOW dat zou echt waanzinnig zijn voor de reisfoto’s uit Indonesië! Ik ga hier heel hard voor duimen!

 7. Ben net bezig om mijn huis op te knappen. Dus iets nieuws aan de muur zou wel mooi staan. Ik heb nog wel een paar honderd foto’s van buitenlandse reizen die best de moeite waard zijn om op te hangen.

 8. Wauw, dat ziet er gaaf uit! Deze wil ik erg graag winnen dus moet ik nu een leuk verhaaltje verzinnen.Ik zou graag een foto willen van mijn kleine stoere vent, want de baby periode was een erg mooi moment.

 9. Mijn mama is bijna jarig en ik moet nog een kado verzinnen, deze vind ze zeker leuk dus ik hoop dat ik ga winnen. Mama wil graag een foto van mij aan de muur, maar om deze van mijn eigen centjes te betalen vind ik een beetje duur. Ik moet van papa en mama goed sparen, dus ik hoop dat ik mijn centjes mag bewaren.

  Groetjes van Giovanni.

 10. WOW! Wat mooi, we zijn pas verhuisd, en ik ben zwanger van ons 5e kindje. Wat zou dat gaaf staan op 1 van onze (nog) witte muren.

 11. oooo leuk binnenkort komen de schoolfoto’s weer of misschien van de vakantie een leuke foto van mijn kids, is wel weer tijd voor een nieuwere foto aan de muur 🙂

 12. Een mooie collage van ons gezin voor in de woonkamer, of een foto van de natuur bij familie in Portugal voor in de eetkamer… Wat ik ook kies, het wordt sowieso een mooie blikvanger!

 13. Wow, dat ziet er echt goed uit. Ik heb net een foto op hout besteld, maar dit ziet er nog veel cooler uit! Ik loot mee!

 14. Prachtig! Voor opa zijn de kleinkinderen laatst allemaal op de foto gegaan. Wat zou het prachtig zijn om deze foto voor hem op plexiglas af te drukken!

 15. Wat een supermooie en schitterende winactie Interieurinspiratie 😀 Mmmmmm….. een superromantische trouwfoto op glas lijkt me een fantastisch en wonderschone eyecatcher op onze nog kale muur ♥♥♥

 16. Wauw! Ik weet al precies welke foto het zou gaan worden… de plek in huis is ook niet moeilijk: boven de bank… want daar is het nog steeds zo ontzettend kaal, saai en wit…!

 17. Een mooie foto van mijn prachtige Afrikareis leg ik graag vast op glas
  zodat ik dagelijks terug kan kijken op die tijd die zo fijn was!

 18. Vorig jaar Juni verhuisd en het budget, daar was ik al gauw doorheen. Helaas heb ik nog lang niet alles in huis en nog steeds veel kale muren. Wel heb ik veel mooie momenten vastgelegd. I love taking pictures en ik mis ze om me heen. Ik zou maar al te graag een foto op plexiglas willen ophangen in de huiskamer om het eindelijk een beetje af te kunnen maken, wat de huiskamer betreft is dat echt het enige wat ik (dagelijks) nog mis.

 19. Wauw! Wat super mooi! Strak en stijlvol… daar heb ik vast en zeker nog een mooie foto voor van onze twee mooie mannetjes! 🙂

 20. Een mooi systeem, zal ook bij mij boven de bank erg mooi staan en mijn kleinkinderen passen er allevier op!

 21. Leuk, ik ben nog op zoek naar iets voor boven de eettafel en dit vind ik echt geweldig, dus het zal in ieder geval zéér welkom zijn!

 22. JAAAA! Supergraag maak ik kans op een mooie foto op glas! Zou geweldig staan op onze mooie azuurblauwe muur in woonkamer! Ik ga duimen!!

 23. “When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
  ― Ansel Adams

 24. Wij zijn net vorige week getrouwd en hebben hier mooie foto’s aan over gehouden! Lijkt me geweldig om er iig 1 op plexiglas aan de muur te hangen en misschien wel meer…

 25. Wauw ik heb een hele bijzondere foto van mijn zoontje gemaakt Door iemand die zijn wereld fotografeert voor een opdracht die zou super mooi zijn op glas. De wereld van mikey, ADHD en autisme

 26. Hallo! wat een super leuk idee! ik had er nog nooit van gehoord en ben zeker aan het overwegen om dit aan te schaffen. Zou super leuk zijn om dit te winnen en een mooie foto van mijn vriendin en ik er op te laten bedrukken en deze cadeau aan haar te doen. Groetjes, Martijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *