En er was licht …

En er was licht …

En ruimte. Veel mensen denken direct aan uitbouwen wanneer ze extra ruimte in hun woonhuis willen creëren.  Dit is natuurlijk ook een uiterst effectieve manier maar het kan ook anders.

Wanneer je je woonoppervlak wilt vergroten maar ook van licht en ruimtelijkheid houdt kan een serre ook een prachtige oplossing bieden.

serre

Een serre brengt naast ruimte ook veel natuurlijk licht met zich mee. En natuurlijk licht is ieders lievelingskleur!

Het vele glas waaruit een serre wordt opgebouwd zorgt ruimtelijkheid doordat je uitzicht wordt vergroot. Je betrekt je omgeving bij je interieur. Laat je hierdoor inspireren bij het inrichten van de woonruimte en maak gebruik van deze prachtige kans.

Vooral in het voorjaar geniet je extra van die eerste zonnestralen. Maar ook in het najaar wanneer iedereen naar binnen is verhuisd en de zon alweer is vergeten geniet jij vanuit je serre nog even door.

serre

Bij een serre wordt vaak gedacht aan een klassiek bouwwerk. Maar voor iedere stijl is er een passende serre te realiseren. Van klassiek en landelijk tot superstrak en minimalistisch. En het kan zelfs verassend werken de stijlen van het woonhuis en de serre te contrasteren. Mogelijkheden genoeg dus. Ook qua materialen. Hout, kunststof, aluminium en staal kan allemaal. Laat je hierin goed adviseren door een professional.

Voor een het realiseren van een serre gelden andere regels dan voor het realiseren van een aanbouw. Deze regels zijn in de meeste gevallen soepeler dus doe er je voordeel mee. En de constructie van een serre is minder zwaar waardoor je verbouwing vaak wat minder ingrijpend is.

Haal buiten ook naar binnen en laat je inspireren en adviseren.

Geschreven door Wieke Albers van Home-Inc

Foto’s komen van Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *