verwarming

Welke verwarming past het beste bij mijn woning

Kan jij het met deze koude dagen warm krijgen in huis?

Wij hebben recent kleine elektrische radiator voor de zolder gekocht. Wij slapen op zolder en in februari komt hier de dakkapel en zullen er nieuwe radiotorren komen, (radiator kun je online bestellen bij CVkoopjes.nl). Nu hebben we voor de hele zolder een hele kleine radiator met daarboven een raam met enkel glas. De afgelopen weken hebben we een paar koude nachten gehad en dat was goed te merken. Vandaar onze keus om een elektrische radiator er bij te kopen. Deze zullen we maar tijdelijk gebruiken, als de zolder straks klaar is kan de elektrische radiator naar de garage. Nu is het wel fijn want vlak voordat we gaan slapen zetten we hem heel even aan. De ruimte en het bed zijn warm als we gaan slapen. Daarna koelt hij redelijk snel weer af waardoor je niet met hoofdpijn van de warmte wakker wordt.

Hoe verwarm jij je huis?

  1. De standaard radiator, tegenwoordig bijna in elke huis aanwezig
  2. De ouderwetse gaskachel, gezellig maar niet voldoende om alle ruimtes met te verwarmen
  3. De open haard, heerlijk warm. Verwarmt niet alle ruimte maar de warmte die hij geeft blijft wel lang hangen.

En dan heb je nog allemaal keuzes in ketels.

Met de aankoop van onze nieuwe woning hebben we gelijk een nieuwe CV ketel meegefinancierd. Degene die er in zat was al oud en binnen nu en 10 jaar aan vervanging toe. Wij hebben gekozen voor een hoogrendementsketel waarbij straks in de toekomst ook een warmtepomp aan gekoppeld kan worden.

Ben jij toe aan een nieuwe verwarming? Zet van te voren op papier wat je budget en wensen zijn. Heb je een laag budget kijk en eens bij Cvkoopjes.nl, alles voor je verwarming tegen een budget prijs. Een website met alles voor je verwarming tegen een budget prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *