muurstickers

MEER MET MUURSTICKERS

Een decoratief element dat we bijna niet meer weg kunnen denken in de interieurs zijn muurstickers. Hiermee kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan een ruimte. Of juist een mooie visual waardoor de ruimte een andere uitstraling krijgt. En de kosten zijn veel lager, plus het is veel minder inspannend dan een hele muur behangen.

Je kunt muurstickers kopen bij verschillende lokale winkels zoals bijvoorbeeld een action, en online bij grote onlinewinkels als Bol.com, Wehkamp en zelfs bonprix zag ik.

Maar er zitten ook online bedrijven tussen die nét even anders zijn en enkel en alleen focussen op muurstickers bijv. www.muurstickerstunter.nl, www.muursticker4sale.nl, en op www.pixers.nl vind je veel illustratieve muurstickers.

MUURSTICKERTEKSTEN
Je kunt een heleboel standaard teksten vinden, maar hoe leuk is het als je ook zelf je eigen muurstickertekst kunt samenstellen. Zoals boven aan dit artikel. Je kiest het lettertype, de grootte en ook qua kleur kun je nog kiezen. In een paar seconden heb je bijvoorbeeld dit gerealiseerd:

muursticker

BABY/KINDERKAMER E.D.
De babykamer vraagt vaak om een bepaald sfeertje. In plaats van bijv. een wolken- of stippenbehang uit te kiezen, kun je de muur ook eenvoudig een kleur geven en pimp je het met muurstickers. En ben je ze beu, dan haal je ze zo weer weg.
Zo zijn er ook vaak Disney stickers, dierenstickers, stoere autostickers etc. etc. Genoeg om het naar je zin te maken.

WERELDKAARTEN
Helemaal hip zijn de wereldkaarten die je eenvoudig op je muur plakt. De muur hieronder krijgt meteen zo’n andere uitstraling. Sommige versies kun je nog zelf aanpassen ook.

PLANTEN EN BLOEMEN
En wat te denken van planten en bomen? Het voorbeeld hieronder geeft fantastisch weer dat je een hele andere sfeer neer kunt zetten met een eenvoudige muursticker, die makkelijker is en een stuk goedkoper dan een hele wand behangen.

Ga eens lekker online snuffelen wat er allemaal te vinden is. Het is de moeite waard. Tot in december!

MARIE-JOSE SCHREIBERS

06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *