trends loungemeubelen

Welke trends zijn er op het gebied van loungen?

Inmiddels is het lenteweer volop aangebroken en dat betekent dat er weer volop aandacht wordt gegeven aan loungen in de tuin. Loungesets zijn op zichzelf al een lopende trend, maar dit jaar zijn er weer volop nieuwe trends die jij uitstekend op je tuin kunt toepassen.

Heb je plannen om je tuin aan te pakken of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe loungeset voor op je terras? Maak kennis met onderstaande trends om een slimme keuze te maken en je tuin zo kleurrijk mogelijk in te richten!

Een kleurrijk seizoen
In 2015 wordt er meer aandacht gegeven aan het gebruik van kleur in de loungesets. Waren de kleuren de voorgaande jaren veelal antraciet en donkergrijs, nu kom je ook veel in aanraking met kleuren zoals greywash en whitewash. Naast deze basiskleuren, zijn er nog veel meer kleuren waarin loungesets verkrijgbaar zijn. Kleuren die de boventoon voeren zijn bijvoorbeeld blauwe kleuren, pastelkleuren, aquakleuren en fluorkleuren. Dat belooft een smaakvol geheel te worden in je tuin, serre of op het terras!

Loungen en eten aan halfhoge loungetafels
Waren loungemeubelen in eerste instantie vaak erg laag, nu gaat daar verandering in komen. Je wilt namelijk gemakkelijk je maaltijd kunnen nuttigen wanneer je een loungeset aanschaft. De lage meubelen worden daarom veelal vervangen door halfhoge meubelen. Dit kun je bijvoorbeeld terugzien in de loungetafels. Loungen en lekker eten gaan dus uitstekend samen bij de aanschaf van een nieuw loungeset voor in je tuin. Er is een ruime keuze uit prachtige lounge diningsets!

Zachte materialen
Een andere trend die zijn intrede doet bij loungen, is het gebruik van zachte materialen. Banden, koorden en breisels zul je dit jaar in grote mate tegenkomen wanneer je op zoek bent naar een nieuw loungeset. Er is veel aandacht voor water werende stoffen en waterdoorlatende schuimplaten.

Plastic meubels behoren al heel lang tot de verleden tijd. Kunststof meubelen staan momenteel weer volop in de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan kunststof design meubels, maar wel met de uitstraling en het gevoel van wicker. Uiteraard in de meest frisse kleuren!

Geniet van je nieuwe aankoop
Er is dus voldoende reden om je tuin of terras te voorzien van een nieuwe loungeset. Je fleurt er niet alleen je tuin mee op, maar je stelt jezelf ook in staat om optimaal te genieten van het voorjaar en de komende zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *