Thee in Milaan met Quooker

Vorig week was er de grote beurs in Milaan. Een grootst event voor de interieurbranche omdat daar de nieuwste trends te zien zijn.

quooker

Ook veel Nederlandse merken zijn op deze beurs aanwezig en laten daar hun (nieuwste) producten zien. Zo ook Quooker. Ik kreeg van hen de volgende uitnodiging:

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan zorgt Quooker voor een relaxmoment. In de MOOOI-styling world in Zona Tortona krijgen de bezoekers een heerlijke kop gemberthee.

De gemberthee wordt bereid met de Quooker Fusion die direct kokend water levert; in een handomdraai wordt de thee geserveerd. De Quooker is zuinig in het verbruik van water en energie, bespaart ruimte en tijd, en is veilig dankzij de dubbel-druk-draai bedieningsknop.

De beurs valt bijna altijd samen met de verjaardag van mijn middelste dus kan ik er in april vaak niet naar toe. Maar ik ontving wel van Quooker een thermosfles waar je de thee in kon komen ophalen. En daar ben ik super blij mee. Niet meer elke keer naar de keuken maar gelijk een aantal koppen tegelijk klaarmaken. Helaas heb ik nog geen Quooker in mijn keuken maar als we straks een andere keuken gaan plaatsen staat hij bovenaan mijn lijstje. Het lijkt mij echt super makkelijk om gelijk warm water uit de kraan te hebben, daarbij scheelt het een boel energie.

Heb jij een Quooker? En hoe tevreden ben je er over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *