Welke hanglamp boven de eettafel?

Een van de plekken waar we veel tijd doorbrengen is aan de eettafel. We eten er minimaal drie keer per dag aan maar hij wordt ook vaak gebruikt om aan te werken. De kinderen maken er hun huiswerk aan of zitten er aan te knutselen. En dan vergeet ik nog de gezellig zaterdagavonden waarbij de eettafel gebruikt wordt als spelletjestafel. De eettafel is dus een belangrijke plek in het interieur. En daarbij dan ook gelijk de verlichting die er boven hangt. Wat heb jij boven je eettafel hangen?

Industriële hanglamp

De woontrend van de afgelopen maanden was natuurlijk de industriële lamp. En vooral in de hanglampen zagen we deze veel terug. Ruige grote lampen die boven de eettafel sierde. Lampen die je interieur het uiterlijk gaven van een oude fabriekshal. En ze zijn er in vele mogelijkheden:

hanglampen

hanglamp

De moderne hanglamp

Is jouw interieur strak? Meer met Design? Hou je liever van een modern interieur of heeft jouw interieur een Scandinavisch tintje dan zijn er ook leuke moderne hanglampen voor boven je eettafel. Hanglampen met een geometrisch vorm of hanglampen met een bijzonder design.

hanglampen

hanglampe

hanglamp

moderne hanglamp

De keuze aan hanglampen is enorm. Kijk goed welke lamp je wil maar ook hoeveel lampen je wil. Wijzelf hebben maar 1 lamp boven de eettafel en dat geeft soms iets te weinig licht. Bepaal dus van te voren wat voor functie de lamp krijgt en koop aan de hand hiervan je verlichting.

Meer lezen over verlichting:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *