Webshop Blissed nieuwe plek voor sierkussens

blissed sierkussens

Maandag 14 juli 2014 heeft Blissed (voorheen Indolive) haar deuren van de webshop geopend. Bij Blissed kun je terecht voor handgemaakte sierkussens en tafelkleden. Deze worden van gemaakt van bijzondere stoffen uit Jakarta, Indonesië. Blissed bedenkt zelf verschillende lijnen van sierkussens en tafelkleden, en zoekt zelf lokaal de stoffen uit. Het aanbod vormt een mix tussen de typische Aziatisch design en de moderne woonstijl in Europa.

Samen met de nieuwe naam introduceert Blissed de Blissed-ladies. Elke twee weken kan er kennis gemaakt worden met een nieuwe lady. De ladies zijn onze prachtige bloemetjes in het veld. Ze zijn graag bezig in huis, houden van shoppen en gaan graag met vrienden op stap. Ze staan in de bloei van hun leven. Net als de vrouwen waar Blissed zich op richt. Elke lady gunt de lezer een kijkje achter haar voordeur. Ze laat anderen inspireren door haar verhaal, sierkussen en interieur. Zo kon er al kennis worden gemaakt met Els. Zij bezocht meer dan 62 landen.

Blissed is nauw betrokken bij de productie van de kussenhoezen. Zo worden de verschillende lijnen zelf bedacht en ontworpen door Blissed. De stoffen zoekt Blissed zelf uit in Jakarta. Ook de productie van de kussenhoezen vindt plaats in de hoofdstad van Indonesië. Een team van lokale professionals maken handmatig en met alle liefde en zorg de sierkussens en tafelkleden. Zo draagt Blissed een steentje bij aan de lokale werkgelegenheid.

Voor alle producten geldt dat deze exclusief voor Blissed worden gemaakt of exclusief door Blissed worden geïmporteerd. En ze zijn uitsluitend verkrijgbaar via de webwinkel www.blissed.nl.

blissed kaarsen

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *