Je dekens bewaren in een dekenkist

De afgelopen dagen waren alweer behoorlijk koud. Koud voor de tijd van het jaar en dat merk je meteen.

Op twitter en Facebook zag ik al berichten voorbij komen van mensen die de kachel hadden aangedaan. Kan me ook voorstellen als je net terugkomt van warm vakantieland en je hier dan in 17 graden komt dat je het koud hebt. Je lichaam is andere temperaturen gewent.

Ook ’s morgens merk ik al dat het een stuk kouder is. Als ik beneden kom liggen er alweer drie kinderen verstopt onder de fleecedekens op de bank. En dat terwijl de thermostaat 21 graden aangeeft.

Het wordt dus weer tijd om de dekens uit de kast te halen en te verplaatsen naar de woonkamer. Maar ja hoe ga je ze opbergen? Bij ons lagen ze een tijdje op de bank maar het nadeel daarvan was dat ze er vaak voor een groot deel naast lagen. Dan lag er weer een stapeltje op de grond wat ik met een grote hond en kat weer niet zo fris vind. Ook het gevaar dat je er over uitglijdt is aanwezig als je net als wij een laminaat vloer hebt. 

De beste oplossing is de een mand of dekenkist. Ik heb een paar leuke dekenskisten voor je opgezocht. Wil je zelf een dekenkist aanschaffen houdt dan de site van Binnenenzoo in de gaten. Ik volg haar op facebook en zie vaak de mooiste dekenkisten voorbij komen.

dekenkist

Bron: Ieke 

houten dekenkist

Bron: Molitli Interieurmakers

dekenkist

Bron: Dropdeadgorgeousdaily

dekenkist

Bron: Ariadneathome

rieten dekenkist

Bron: Homedecostore

dekenkist

Bron: VT wonen

Bron 1e foto: Duitang.com

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *