Wat kan ik inlijsten in mijn fotolijst?

Wil je je interieur meer sfeer en persoonlijk geven, zonder grote veranderingen aan te brengen? Ga dan aan de slag met fotolijsten. Een goedkope, maar zeer effectieve en stijlvolle decoratie waarmee je jouw muren omtovert een persoonlijk kunstwerk. Niet alleen posters en foto’s zijn namelijk leuk om op te hangen. Nog op zoek naar inspiratie? We zetten onze creatiefste inlijst-ideeën hieronder op een rijtje. 

Kies een mooie bijpassende lijst

Maar voordat je jouw object inlijst, is het verstandig om eerst een mooie fotolijst te scoren. Heb je nog een stijlvolle lijst liggen? Mooi! Past deze ook bij hetgeen wat je wilt inlijsten en bij je interieur? Zo niet, kan https://www.lijstentoko.nl je vast helpen. Ze bieden een groot assortiment met goedkope en trendy lijsten. Vaak heb je de lijst de volgende dag al in huis. In de tussentijd heb jij alle tijd om de voorbereidingen te treffen en om alle nog-in-te-lijsten objecten te verzamelen. 

Alle creatieve inlijst-ideeën op een rij

Vind je het leuk om te knutselen? Of creatief bezig te zijn? Met onderstaande inlijst-ideeën lijst jij een voorwerp in een fotolijst van Lijstentoko.nl op unieke wijze. 

Knutselwerkjes van (klein)kinderen

Maken jouw kinderen of kleinkinderen graag knutselwerkjes voor jou? Hoewel niet alle tekeningen geschikt zijn om in te lijsten door de vaak te kleurrijke creaties, zijn tekeningen met een enkele kleur wel geschikt. Zet de kleintjes aan het werk met een zwart potlood of stift bijvoorbeeld, op een hoogwaardig stuk papier. Zwarte lijntekeningen staan prachtig in een zwarte, zilveren of gouden fotolijst. Je kunt ervoor kiezen om de lijsten op te hangen in je woonkamer, maar misschien is het nog leuker om deze een plekje te geven op een kinderkamer of speelkamer.

Persoonlijke quotes of spreuken

Is er een bepaalde spreuk of quote waarin jij jezelf erg herkent? Of heb je een grappige, liefdevolle of inspirerende spreuk gezien die goed zou passen in je interieur? Tegenwoordig zijn quotes inlijsten on trend. Hang deze op in je woonkamer, slaapkamer, toilet of thuiskantoor voor een creatieve toevoeging aan de inrichting. Een ander leuk idee voor een quote is het verzamelen van de grappigste uitspraken van je kinderen, familieleden, vrienden of vriendinnen en deze samen te bundelen op een poster. Vermeld de naam en de datum bij de betreffende uitspraak en loop iedere keer weer voorbij met een lach op je gezicht. 

Gedroogde bloemen of bladeren

Ontbreekt er in jouw interieur nog het nodige groen? Overweeg dan zeker om bladeren of gedroogde bloemen in te lijsten. Je droogt bladeren en bloemen eenvoudig zelf door deze voor minimaal een week tussen een dik boek te stoppen en hier iets zwaars op te zetten. De bladeren en bloemen zijn nu mooi vlak en glad en passen perfect in een fotolijst. Gedroogde bloemen of bladeren zijn niet alleen mooi om op te hangen, in een fotolijst met staander komen ze ook goed tot hun recht. Denk aan een open kast, vakkenkast, vensterbank of tafel. Laat je creativiteit de vrije loop!

Photo by Jonny Caspari on Unsplash

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *