patchwork vloerkleed

Warme voetjes met een patchwork vloerkleed

De koudere dagen komen er weer aan. Volgens de weerberichten kan het deze week zelfs gaan vriezen. Zouden we dan dit jaar kans gaan hebben op een witte kerst?

Met de kou die er aan komt is het wel fijn om in huis het lekker behaaglijk te hebben. De kachel aan zorgt al voor de nodige warmte. Wist je dat een groot deel van de kou door je ramen en vloer naar binnenkomt? Daarom is het van belang om goede gordijnen te hebben. En het is een goed excuus om een heerlijk vloerkleed neer te leggen. Deze houdt niet alleen de warmte tegen maar is ook sfeer verhogend. 

Je kan kiezen voor een standaard vloerkleed maar er zijn ook verschillende designs beschikbaar. Het patchwork patroon is er daar een van. In dit kleed hebben ze gewerkt met verschillende vlakken. Op deze manier kunnen er verschillende designs en kleuren met elkaar verwerkt worden tot een prachtig kleed. Door zijn verschillende vlakken geeft een patchwork kleed een speels effect aan je interieur.

patchwork vloerkleed

De kleden zijn er in verschillende maten waardoor hij in elke ruimte past. Je kan er dus ook voor kiezen om een patchwork vloerkleed in je slaapkamer of kantoor neer te leggen.

Dus ik zeg: open haard aan, wijntje erbij en heerlijk op je kleed genieten

patchwork vloerkleed

Nog op zoek naar een leuk kleed? Bekijk de Patchwork vloerkleden bij de Karpetten kelder. Ze hebben een enorme collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *