open haard

Open haard in de woonkamer; gezellig en sfeervol

Rate this post

Vanavond is het pakjesavond. De dag waarop de open haard weer aan kan want Sint en zijn pieten komen vanavond gewoon door de deur. Geen cadeau’s meer door de schoonsteen dus als we de open haard aan doen geen kinderen die in paniek raken dat de Sint hun schoenen dan niet kan vullen.

Ik ben dol op een open haard. Die geur, die warmte en de romantiek. Helaas heb ik er geen een. Als we ergens een vakantiehuisje huren zorg ik wel dat er eentje in zit. Want er is niets lekkerders dan genieten van een mooie film, een goed glas wijn en een brandende open haard. 

Eigenlijk wel gek want ik heb nooit een open haard gehad en toch zit het er in gebakken dat een open haard zorgt voor sfeer en gezelligheid. Vrienden van ons hadden er wel een en ik vond het heerlijk om bij spelletjesavond te hebben. Als je al binnenkwam dan rook je al dat de open haard aan stond. Zodra je vanuit de hal de deur naar de woonkamer opendeed voelde je de warmte. Het liefst ging ik er voor zitten. Kopje koffie in mijn handen en luisteren naar het geknisper van de open haard.

Voor mij zou een open haard een droom blijven. Een open haard kan niet in onze woning. Heb jij wel een open haard? Kijk dan eens voor Haardhout aanbiedingen bij openhaardhout-gigant.nl Nu maar hopen op een koude winter zodat hij lekker vaak aan mag.

Voor nu, een fijne Sinterklaasavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *