vouwgordijn

De 4 voordelen van vouwgordijnen

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie. Je hebt standaard gordijnen, je hebt rolgordijnen en je hebt vouwgordijnen.

Waarom zou je kiezen voor vouwgordijnen?

1. Ze zijn wasbaar

Vouwgordijnen zijn in tegenstelling tot rolgordijnen of jaloezieën wasbaar. Hierdoor kan je ze heel erg goed in een keuken ophangen. Een keer in de zoveel tijd wassen en je gordijnen blijven als nieuw.

2. Verschillende designs verkrijgbaar

Vouwgordijnen zijn in allerlei kleuren en designs beschikbaar. Er is dus altijd wel een stof die past bij je interieur. Omdat er zoveel mogelijk is zijn vouwgordijnen een goede oplossing voor de kinderkamer. Persoonlijk vind ik het een vouwgordijn warmer overkomen dan een rolgordijn. Zorg er wel altijd voor dat de kinderen niet bij de touwtjes kunnen komen. 

Door hun dichte stof kan je niet met het licht spelen. Dat is het enige nadeel. Als de zon naar binnen schijnt zul je ze helemaal dicht moeten doen. Gelukkig is dat met een mooie stof ook geen straf.

vouwgordijn

3. Landelijke uitstraling

Vouwgordijnen passen heel erg goed bij een landelijk interieur. Door de zacht stoffen zijn ze goed te combineren met landelijke en klassieke meubels.

4. Budget

Vouwgordijnen zijn voor een laag budget al verkrijgbaar. Zoals vouwgordijnen van doehetbudget.nl, makkelijk online te bestellen voor een lage prijs. Je kan van te voren kleurstalen opvragen zodat je zeker weet dat ze bij je interieur passen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *