Warme, sfeervolle hoekkeuken landelijke stijl

Wat maakt dat je de ene keuken zo voorbij loopt terwijl een andere keuken je er haast intrekt? Als je deze witte, landelijke hoekkeuken ziet dan begrijp je waarom.
De warme sfeer, de rust van het landelijke en tijdloze vergetelheid, dat is wat deze keuken uitstraalt. En oma’s fornuis dat als klassieker het middelpunt van deze keuken vormt. Patricia en Jeffrey vallen direct voor de showroomkeuken.

Het is liefde op het eerste gezicht.

Ze wilden eigenlijk keuken inspiratie opdoen voor een keuken met kookeiland. Maar in de schitterende showroom van Avanti Keukens vallen ze als een blok – zonder dat ze het van elkaar weten – voor deze heel speciale keuken……

Must have
Een eilandkeuken is voor velen een felbegeerd object, ook voor Patricia en Jeffrey. Nu ze verhuizen naar een grotere woning moet een keuken met los kookeiland er komen, althans, dat denken ze. Toch schaffen ze deze schitterende landelijke showroomkeuken aan.

Hij is bestemd voor de woonkamer die tot een echte keuken voor het gezin wordt omgebouwd vanwege de extra ruimte die dit biedt. 


“Wij houden van gezelligheid. We voelden ons echt aangetrokken door deze keuken. Toen we met de verkoper aan tafel zaten keken we telkens met een schuin oogje naar deze prachtige landelijke L-keuken. We snapten zelf ook niet hoe het kwam.”

“De verkoper nam alle tijd voor ons zodat we zeker weten de juiste keuze maakten. Van opdringen is bij Avanti Keukens geen sprake. Niemand maakte een pusherige indruk. Ze willen dat je tevreden de deur uit gaat, dat staat bovenaan.”

Tot in de details
Het werkblad heeft een kalkbruinachtige kleur, heel warm en natuurlijk bij de witte gekaderde fronten. Robuust zijn de stollen die deze keuken z’n typische landelijke uitstraling geven. Een fraai gewelfde, nostalgische kraan is hier echt op z’n plek.

Landelijk zijn ook de smalle kastjes aan weerszijden van het fornuis.

Ze doen vermoeden dat allerlei handige kookaccessoires hier zijn opgeborgen, keukendoeken, theedoeken, wie zal het zeggen. Gewoon allerhande kookgerei wat op het aanrecht misschien rommelig zou tonen. En wat verloren zou gaan in grote lades.


De bovenkasten stallen mooi hun servies uit. De glazen deuren knipogen naar de glaskasten van vroeger. Tegelijkertijd brengen ze ruimte in de landelijke keuken aan. De spotjes zorgen voor het benodigde licht en sfeer in de kasten.

Onmisbaar in deze keuken zijn natuurlijk de twee bordenrekken die aan weerszijden van het fornuis zijn bevestigd. Hier hangen de dagelijkse mokken voor koffie en plaatst Patricia er de items op die ze vaak gebruikt in de keuken.

Haar servies past ook leuk bij deze woonkeuken.

Schouw maakt het uniek
Of het door de pilasters komt die het fornuis met de schouw verbinden, maar deze keuken lijkt wel een kasteelkeuken, roept een vriendin enthousiast. Inderdaad is het een imposant geheel zo.

Naar Jeffreys zeggen had hij de schitterende schouw niet eerder gezien bij een keukenzaak. De schouw is groots, passend in hun grote keukenruimte.

Welke keukenzaak is goed? Avanti Keukens
Het is zelfs mogelijk om deze showroomkeuken aan te passen aan de wensen van Jeffrey en Patricia. Zo wordt de vrijstaande tweedelige kast een kast die uit drie delen bestaat.

Het linkerdeel wordt bestemd om te bergen, het middendeel om te vriezen en in het rechterdeel verdwijnt de koelkast. Zelfs de lijst wordt op maat gemaakt.

Een andere kast wordt nog iets kleiner gemaakt om het geheel passend te krijgen in de keuken. Ook de koof moet aangepast worden aan de afmeting van de keuken, maar dat is voor de monteurs van Avanti geen probleem.

Tijdens de keukenmontage betrekken de monteurs Patricia en Jeff bij elke keus. Een showroomkeuken op maat dus. Dat kan alleen maar bij Avanti Keukens.

Hoekkeuken landelijke stijl voor iedereen
Deze keuken biedt alles om met elkaar in bezig te kunnen zijn. Echt een praktische keuken waar je tijdens een verjaardag gezellig in trekt om lekkere gerechtjes klaar te maken. Je loopt elkaar niet in de weg.

Het fornuis zorgt elke dag voor lekker eten en op z’n tijd wat ‘comfortfood’. ’s Zondags een gebakken ei en op hoogtijdagen pizza’s voor de vier boys en papa. Lekker allemaal tegelijk klaar, dat is ideaal.

Avanti Keukens in Kesteren is één van de acht vestigingen van DB KeukenGroep. Ruim 2150 klanten beoordelen DB KeukenGroep gemiddeld met een 9,7 op www.qasa.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *