3x mooie tuintrends voor vakantie in eigen tuin

Bijna niks is zo fijn als een stralend zonnetje en een strakblauwe lucht. Toch is dat geen vereiste om jouw tuin in een goed daglicht te zetten – daar zorgen deze tuintrends namelijk wel voor. Van modern tot bohemien of tropisch: voor welke stijl ga jij?
Tuintrend 1: Scandi modern
Trends en stijlen die het in huis goed doen, zien we ook regelmatig terug in de tuin. De Scandinavische woonstijl is hiervan een mooi voorbeeld. De strakke lijnen, minimalistische designs en het ingetogen kleurenpalet brengen rust en eenheid. Laat dat nou net meer dan welkom zijn tijdens je vrije uurtjes in de buitenlucht!
Scandinavische tuin

Bekijk alle producten uit deze setting.
Tuintrend 2: Urban gypsy
Neutrale kleuren en strakke meubels zijn goede ingrediënten voor rust, maar de relaxte bohemiensfeer werkt wat ons betreft ook uitstekend. De zorgeloze gypsy-trend lijkt rechtstreeks uit je vakantiekoffer te komen en is te herkennen aan warme tinten in combinatie met felle uitspattingen. Dankzij comfortabele kussens, zachte plaids en een mooie hangmat of schommelstoel is die heerlijke vakantiesfeer in jouw tuin altijd voelbaar.
urban tuin
Bekijk alle producten uit deze setting.

Tuintrend 3: Tropische jungle
Een andere fijne interieurtrend die een plekje in de tuin heeft veroverd is de botanische trend. Nu was de tuin altijd al een geschikte plek voor planten, maar voor deze trend geldt: hoe meer groen, hoe beter! Bamboe, rotan en hout brengen jouw buitenruimte in junglesferen en ook een aantal aapjes of flamingo’s dragen hun steentje bij. Laat ook vooral de natuur haar gang gaan.
Bekijk alle producten uit deze setting.
Laat je hier inspireren door deze drie mooie tuintrends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *