Wanddecoratie met een kleurrijk en werelds karakter in de Colourful Camel collectie van Werk aan de Muur

De trend Colourful Camel mixt de bruine, zandkleurige tinten met een werelds karakter. De bijzondere vondsten, portretten en sferen van verre reizen vertaald in een kunstwerk. De stylisten van Werk aan de Muur hebben voor deze trend samen gewerkt met de community van beeldmakers die zich hebben aangesloten bij het platform. Deze beeldmakers variëren van fotografen, schilders, grafische vormgevers en meer. De collectie bestaat hierdoor uit een uitgebreide mix van schilderijen, foto’s en digitale collage’s. De collectie is vanaf juni 2019 beschikbaar op ieder formaat en materiaal bij Werk aan de Muur.

Zandkleurige tinten
Overal in de kunst zie je de zandkleurige tinten terugkomen; van fashion tot wooninterieur. Een werk aan de muur in een zandkleurige tint zorgt voor een serene rust met een natuurlijk en werelds karakter. Het is prachtig te combineren met natuurlijke materialen als hout en handgemaakte producten zoals rotan en Perzische vloerkleden.

kunst aan de muur
Werkcode: 284015

Tegeltje, tegeltje aan de wand…
Waar je ter wereld ook reist, vele plekken worden versierd met tegeltjes in allerlei leuke verschillende prints en kleuren. Tegels als vloer of tegen de wand kan best een klus zijn, dus maak het jezelf lekker makkelijk door een stiekem een beetje vals te spelen. Kies voor een tegeltjes motief als behang of op één van onze andere materialen. Hetzelfde effect, en veel praktischer!

Genieten zonder grenzen
Kent je interieur al verschillende zachte, natuurlijke tinten? Combineer dit met drukke, exotische prints en vrolijke, warme kleuren voor een werelds interieur. Denk aan de roze pastelkleur uit Marrakech of de vrolijke kleuren van de kruidige specerijen. Maar ook prints met patronen en wandvullend behang toveren je ruimte om in een exotisch geheel.

Werkcodes: 294560, 330558, 446583 en 384113

Wat ga je ophangen?
Ga je voor de natuurlijke tinten of ga je voor een kleurrijk palet? Wat je ook kiest, je interieur krijgt er een wereldwonder bij. De werken binnen de uitgebreide collectie van Werk aan de Muur kunnen helemaal naar eigen wens worden gecustomized. Kies zelf het materiaal en het formaat, zodat het perfect past in jouw interieur. En nog leuker, met de Werk aan de Muur app kan je het werk virtueel ophangen aan de muur om te kijken of het goed matcht in het geheel.
De Colourful Camel trend is hier terug te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *