smart butler

Iedereen een eigen smart butler in 2019

Terwijl je wakker wordt, speelt zachtjes een fijne ochtend playlist in de badkamer. Het licht in de keuken knipt aan wanneer je er binnenwandelt terwijl de radio je op de hoogte brengt van het nieuws die ochtend. Halverwege je eerste cappuccino wordt je agenda voorgelezen en als de bel gaat, wordt je precies verteld wie er voor de deur staat. Leek het vorig jaar nog een buitenlands avontuur, de voordelen van een persoonlijke butler hebben ook ons land bereikt. Audio expert Harman Kardon legt uit.

Nederland als ‘smart home eco system’ 
Steeds meer mensen hebben de voordelen ontdekt; één overkoepelend systeem dat de afzonderlijke apparaten in huis met elkaar in verbinding brengt. Ook wel een ‘smart home eco system’ genoemd. De wekker geeft de radio een seintje dat het tijd wordt om het nieuws te brengen, de verwarming springt aan als de mobiele telefoon in je broekzak de voordeur bijna heeft bereikt. En nu meer mensen het gemak ervaren, neemt ook het aanbod toe. Er is een gigantische hoeveelheid apparaten die gelinkt kunnen worden en die apparaten worden vervolgens met één enkele command bediend.

Smart speaker

Rising star 
De opmars van de Smart speaker gaat sneller dan die van de mobiele telefoon destijds, in de US maakt 1 op 5 er al gebruik van. Nederlanders staan open voor gebruik van deze relatief nieuwe tool, 74%% gelooft dat gebruik van een smart speaker van toegevoegde waarde kan zijn blijkt uit recent onderzoek van het Retail Intelligence Lab. 

Kwaliteit, design en gemak
Leek je eerst nog in te moeten leveren op de kwaliteit van het geluid als je een Google Assistant speaker wilde aanschaffen, is dit nu verleden tijd “Consumenten verwachten steeds meer van een home smart system. Kwaliteit, design en gemak moeten hier hand in hand gaan. De Harman Kardon Citation-serie biedt de audio expertise van Harman Kardon, een verfijnd design en het gemak van Google Assistant. De ontwikkeling van home smart systems is in volle vaart en de Citation brengt dit naar een hoger niveau.” aldus Jurjen Amsterdam, Senior Category Manager Home Systems EMEA bij HARMAN. 

Smart speaker Harman KardonOVER HARMAN
HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audio liefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *