Voordelen van een gietvloer in je huis

Voordelen van een gietvloer in je huis

Er is een ruime keuze aan vloeren. Vaak kiest men, uit gewoonte, voor een houten vloer of vloerbedekking. Tegenwoordig kan je ook kiezen voor een gietvloer en deze vloer kent heel erg veel voordelen.

  • Een gietvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Zo kan je de vloer helemaal aanpassen aan je interieur.
  • De vloer wordt naadloos gelegd. Dit betekend deze deze vloeren schoner zijn dan houten vloeren waarbij je toch nog vaak een naadje hebt waarin vuil zich kan ophopen.
  • De vloeren zijn slijt – en krasvast. Ideaal als je huisdieren en kleine kinderen hebt. Je vloer blijft langer mooi. Zelfs als je kinderen met auto’s over de vloer gaan rijden blijft de vloer intact. Je moet natuurlijk wel viltjes onder je meubels doen ter bescherming van je vloer.
  • Een gietvloer vraagt weinig onderhoud. Bij een houten vloer moet je toch vaak een keer in de zoveel tijd olie of was toebrengen om de kleuren te kunnen behouden. Dat is bij een gietvloer niet nodig. Een keer in de week stofzuigen en dweilen met koud water is voldoende. Met een swiffer of stofdoek haal je het vuil zo van de vloer af.
  • De vloer geeft een fantastische sfeer aan je interieur.
  • En een van de grootste voordelen is natuurlijk dat er vloerverwarming onder de vloer kan worden aangebracht waardoor je heerlijke warme voeten hebt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *