Vintage in het interieur

Zoals ik al eerder deze week schreef blijft vintage hot. In de nieuwe collecties zien we veel replica’s of karakter eigenschappen terug uit de jaren 50. Zoals ik al eerder schreef is de kuipstoel weer helemaal terug. Oude Eames stoelen zijn moeilijk verkrijgbaar en als je een echte tegenkomt zal het moeilijk zijn om deze tegen een bodemprijs te krijgen. Gelukkig zijn er replica’s tegen betaalbare prijzen.

Ook de kasten van vroeger zien we steeds vaker terug in het interieur. Mooie houten kasten met elegante poten. En niet alleen de grote meubels ook in de accessoires en gadgets zien we de vintage stijl terug. Hoeveel mensen hebben tegenwoordig weer niet een platenspeler in hun interieur staan. Gezellig op zaterdagavond met vrienden weer luisteren naar ouderwetse langspeelplaten.

Vintage tuin

Niet alleen binnen ook buiten is de vintage stijl door te voeren. Zo werd er vroeger veel rotan gebruikt. Een materiaal wat lang meegaat ongeacht wat voor weer het is. Bij Sweetlivingshop.nl kwam ik dit leuke rotan bankje tegen.

vintage

Ik zou deze ook op mijn eigen balkon neerzetten. Paar heerlijke kussen erop en ik zou er avonden op door kunnen brengen. Hang er een mooie industriële vintage lamp boven en je bent weer helemaal terug in de jaren 50.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *