villeroy douchevloer

Villeroy & Boch introduceert nieuwe douchevloer Excello

Geef jouw badkamer een persoonlijke touch 

Met het tijdloze en minimalistische design past de nieuwe douchevloer Excello van Villeroy & Boch in elke badkamer. Met 26 verschillende maten is Excello geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Kies uit de twaalf verschillende kleuren en uit de unieke afvoerdeksels om de douchevloer een persoonlijke touch te geven. Zo stijl je met Excello jouw badkamer helemaal af. 

douchevloer

Verrassend persoonlijk
Met Excello creëer je een persoonlijke douchevloer. De douchevloer is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren; glanzend wit, verschillende matte tinten en Stone Look kleuren. De speciale Stone Look kleuren zijn verkrijgbaar in Nature Anthracite, Nature Crème, Nature Grey, Nature Sand en Nature White. Het afvoerdeksel kan mooi weggewerkt worden, doordat deze in dezelfde kleur als de vloer verkrijgbaar is. Wil je liever een opvallend deksel? Ga dan voor één van de bijzonder geometrische of organische designs.

Voor groot en klein
Excello is verkrijgbaar in 26 verschillende maten. Dit maakt de douchevloer geschikt voor zowel kleine als grote badkamers. De douchevloer is randloos in te bouwen, waardoor je een luxe en ruimtelijk effect creëert. Dankzij de unieke UltraCore technologie biedt de douchevloer een stevige ondergrond, voelt het oppervlak aangenaam aan en is het eenvoudig te reinigen. UltraCore is ook nog eens duurzaam, omdat het 100% recyclebaar is.

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *