Wees creatief en maak van de slaapkamer de mooiste plek!

dekbed wanapix

Verander de slaapkamer in de mooiste kamer van het huis.

In deze ruimte van het huis brengen wij 1⁄3 deel van ons leven door. Dus is dit een kamer die net zo belangrijk is als de woonkamer en de keuken. In deze ruimte dien je tot rust te komen, hierin hebben de kleuren een grote invloed.

De eye catcher van een slaapkamer is het bed, dit is het eerste wat opvalt als je de slaapkamerdeur opent. Wat is er nou mooier dan het dekbedovertrek helemaal zelf te kunnen ontwerpen. Het is te ontwerpen met een foto, een mooie tekst of een afbeelding. De kleur van de binnenkant van het dekbed is ook te kiezen. Kortom je kunt zo dat ene unieke product maken, zoals je dat in gedachten hebt.

kinderdekbed

Je hoeft niet meer alle winkels af om de geschikt dekbed hoes te zoeken, je hebt het helemaal zelf in de hand.

De maat van het dekbed kan je zelf kiezen, zodat het helemaal aansluit bij je eigen bed. Er is toch niets leuker dan een dekbedovertrek met zijn eigen foto of naam 🙂

dekbed met naam

Maar er is meer te personaliseren dan alleen een dekbedovertrek voor de slaapkamer, neem eens een kijkje op Wanapix. Daar is het decoreren van bijna alles mogelijk.

Vroeger werd er veel meer geïnvesteerd in de aankleding van deze kamer. Ze werden fraai ingericht door middel van prachtige hemelbedden, met hand afgewerkte kunstwerken, ze waren allemaal rijk gemeubileerd. En met kwaliteit tapijten, sfeervolle gedrapeerde gordijnen van dure oosterse stoffen en met passende schilderijen. Ze waren allemaal in één woord, Schitterend!

Tegenwoordig wordt er wat minder tijd en energie in gestoken. Gelukkig bieden wij een oplossing die niet veel tijd kost en ook nog eens voor een laag budget. Kijk eens wat die kleine aanpassing van het dekbed voor sfeer geeft.

dekbed overtrek

Natuurlijk zijn er ook genoeg andere elementen die de slaapkamer sfeer geven. Van het kiezen van de juiste gordijnen, tapijten en spiegels of schilderijen.
Zo wordt de ruimte helemaal eigen gemaakt, zodat het allemaal samen komt en het als één geheel is, waar je je helemaal lekker thuis kunt voelen.

Begin er nu direct mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *