wand

Creëer je droomruimte met de Gyproc HABITO® wand

Maak zelf een room divider, inloopkast, voorzetwand of scheidingswand

Bijna iedere vrouw droomt ervan, een walk-in closet. Dat lijkt alleen weggelegd voor mensen met zeeën van ruimte in huis. Of toch niet? Met de HABITO® wand kan deze droom werkelijkheid worden. Met het nieuwe HABITO® wandsysteem van Saint-Gobain Gyproc Nederland creëer je namelijk eenvoudig jouw ideale ruimte, of dit nu een inloopkast, hobbykamer, slaapkamer of wasruimte is. 

Het HABITO® wandsysteem biedt zowel gemak als wooncomfort. Het systeem is namelijk eenvoudig te plaatsen, net zoals ieder ander gipswandsysteem. Bovenal voegt de HABITO® wand extra comfort toe aan een woning door onder andere de hoge stootbestendigheid, draagkracht en isolatie. Het wandsysteem is op verschillende manieren in te zetten. Denk hierbij aan een room divider, scheidings-, voorzet- of zolderwand. 

Wooncomfort in verschillende vormen en maten
Wooncomfort betekent voor iedereen iets anders. Of het nu gaat om esthetische voordelen of een aangenaam gevoel. 

·         Een blijvend mooie ruimte
De hoge stootbestendigheid van de HABITO® wand voorkomt beschadigingen.

Daarnaast voorkomt de manier van bouwen met een gipswandsysteem lelijke scheuren in de wand, wat zorgt voor een blijvend mooi eindresultaat. Voor de finishing touch is de wand eenvoudig te sauzen in een mooie kleur of te behangen met elk gewenst behang. 

·         Een stille ruimte
De HABITO® wand kent van zichzelf een hoge geluidsisolatie en garandeert een stille ruimte. Het geluid van de wasmachine geeft hierdoor geen hinder in de naastgelegen slaapkamer. Desgewenst is de wand extra te isoleren voor nog meer comfort. 

·         Eenvoudig voorwerpen ophangen
Voorwerpen kunnen eenvoudig aan de HABITO® wand bevestigd worden, tot wel 30 kg per ophangpunt. Dit is bijvoorbeeld voor een walk-in closet ideaal. Ophangsystemen voor de garderobe zijn met een handschroevendraaier in een handomdraai bevestigd, zonder het gebruik van pluggen.

Kortom, hoe groot of klein een ruimte in huis ook is, met HABITO® wanden creëer je zelf een droomruimte! Benieuwd hoe zelf met HABITO® wanden een inloopkast te maken? Bekijk voor wooninspiratie de korte video.

Voor meer informatie:
www.gyproc.nl
www.gyproc.nl/habitowand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *