cilindersloten

Verschillende cilindersloten en diens kwaliteiten

Rate this post

Zoals de meeste van jullie weten zijn we eind vorig jaar verhuisd. De eigenaresse van onze woning is overleden en we hebben alles afgehandeld met haar dochters. Op zich ging dat allemaal goed. De dochter die het regelwerk deed was elke keer erg behulpzaam. Zo konden we snel afspraken maken om een taxatie of bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Op de dag van de overdracht bleek echter dat ze nog niet alles in orde had. Er stonden nog erg veel spullen in het huis. Onze aankoopmakelaar heeft hier meteen een aantekening van gemaakt. Er was zelfs nog even sprake van het maken van een speciaal depot om er voor te zorgen dat ze alles wel kwam ophalen.

Omdat er zoveel spullen stonden gaven zowel de makelaar als de aankoopmakelaar ons het advies om meteen de sloten te laten vervangen. Nu gingen er geen dure spullen in want wij gingen eerst slopen maar het is toch niet fijn als mensen nog je huis in kunnen. Daarom hebben we meteen nieuwe sloten aangeschaft.

Dit bleek echter langer te duren omdat wij super dikke beveiligde deuren hebben en hierdoor de cilinders besteld diende te worden.

Sloten vervangen

Als je een nieuwe woning krijgt, er is ingebroken of je bent je sleutels verloren dan is het raadzaam om de sloten te vervangen. Het is een fluitje van een cent want je hebt ze zo vervangen. Let er echter wel op dat je sloten neemt met een SKG keurmerk. Hiermee kan je eventueel het politie keurmerk veilig wonen aanvragen waarmee je weer korting op je verzekering kan krijgen. Daarbij geven goede sloten een veilig gevoel en dat is natuurlijk heel erg belangrijk.

Ben jij toe aan nieuwe sloten? Vervang je cilinderslot via Deur-cilindersloten en zorg voor een veilige woonsituatie.

En als je toch voor veiligheid gaat overweeg dan om een meerpuntssluiting aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de deur goed dicht zit.

Cilindersloten

In huis hebben we natuurlijk ook cilindersloten. Deze hoeven natuurlijk geen keurmerk te hebben. Deze dienen gewoon praktisch te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *