inspiratie voor je tuin

Doe alvast inspiratie op voor in je tuin!

Rate this post

Terwijl ik dit schrijf zijn we hier thuis in afwachting van de 1e sneeuw die vandaag hoogstwaarschijnlijk gaat vallen. In mijn hoofd ben ik echter al een seizoen verder.

Ik zit namelijk al in mijn hoofd bij de lente. De tijd waarbij we weer heerlijk buiten kunnen zitten. Dit jaar heb ik voor het eerst een goede tuin. Althans de ruimte is goed we moeten hem nog even gaan inrichten. Maar als dat gebeurd is hebben we een fantastische plek om van de zon te genieten.

(Steiger)houten loungeset

Een (steiger)houten loungeset is al jaren in. Het voordeel van deze banken is dat je hem helemaal op maat kan maken. Het nadeel is dat het nogal hard zit. Daarom moet je een bank als deze ook gezellig aankleden. Gewoon zoveel mogelijk kussens er op.

Bijvoorbeeld deze zwart witte met een prent:

Combineer deze met een kleur en andere vorm:

En niet alleen de kussens op de bank. Ook je stoelkussens doen natuurlijk mee in dit vrolijke spel:

Je kan sierkussens online kopen bij Tuinkussenshop.nl De kussens in deze blog komen ook van deze website.

Heb je weinig budget en wil je er straks leuk bijzitten ga dan nu alvast op zoek naar items die in de sale zijn. Of struin de kringlopen af.

Bloemenzee

Als je de kussen combineert met mooie bloemen en planten kan jij zodra de zon zich laat zien genieten van je prachtige tuin. Het leuke is om een plant of bloem in een bijzondere contrasterende kleur te doen. Ga voor fel geel of knal rood. Zorg er voor dat je tuin vrolijk en levendig oogt. Binnen willen we vaak werken met neutrale en veilige kleuren maar ga dit jaar in je tuin eens helemaal los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *