VERRAS VISITE MET FIKA: EEN ZOETE TRADITIE UIT ZWEDEN

  • Fika: een heilig koffiemoment uit Zweden
  • Bijkletsen onder het genot van een kop koffie en een zoete lekkernij
  • IKEA heeft alles in huis voor een typisch Zweeds koffiemoment

In Zweden nemen ze niet zomaar een koffiepauze, ze nemen een ‘fika’. Even ontspannen en bijkletsen onder het genot van een kop koffie en een zoete lekkernij. Een heilig moment waar Zweden elke dag ruim de tijd voor nemen. Hoog tijd dat Nederland ook kennismaakt met deze zoete traditie. Verras visite eens met een typisch Zweedse fika. IKEA heeft alles in huis voor een gezellig Zweeds koffiemoment.

Gek op zoet
Van taarten tot koekjes en kaneelrollen. Zweden zijn gek op zoet. Zonder een zoete lekkernij is je fika dan ook niet compleet. De Swedish Food Market van IKEA ligt gelukkig vol met Zweedse zoetigheden, zoals KANELBULLAR kaneelbroodjes.

01-PE381294-KANELBULLAR-kaneelbroodjes

Indruk maken

Maak indruk op je gasten met zelfgebakken muffins. Niemand hoeft te weten dat het eigenlijk een fluitje van een cent was. Giet warm water rechtstreeks in de verpakking, schud, schenk het beslag in bakvormpjes, bakken in de oven en klaar!

02-PH122066-muffins

Onmisbaar

Met al dat lekkers zijn servetten onmisbaar. De FÖRSTÅELIG servetten zijn niet alleen handig, maar staan ook nog eens leuk.

03-PE376663-FORSTAELIG-servetten

 

Presentatie

Een mooie presentatie is het halve werk. Presenteer je lekkernijen op de IKEA 365+ etagère. De schalen zijn afneembaar, zodat je ze naar wens kan combineren en in hoogte kan variëren.

04-PE366413-IKEA-365-etagere

Koffieleuten

Zweden zijn echte koffieleuten en kunnen zich scharen onder de grootse koffiedrinkers ter wereld. In Zweden drink je dan ook koffie uit grote mokken. Zoals deze vrolijke UNGDOM bekers.

05-PE372179-UNGDOM-bekers

Filter, bonen of pads?

Ook voor koffie ben je bij IKEA aan het juiste adres. In de Swedish Food Market kan je kiezen uit filterkoffie, bonen of koffiepads.

06-PE381267-Swedish-Food-Market-bonen

Theekransje

Drink je liever thee? Dankzij de theepot en bijbehorende koppen uit de limited edition RYSSBY collectie smaakt jouw kopje thee extra lekker.

07-PH121548-RYSSBY-theepot-koppen

Over IKEA Group
Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *