cin in wonen

Cin in Wonen

Nieuw duurzaam woonwinkel concept ‘Cin in Wonen’ opent haar deuren op een unieke locatie in Ter Aar

Een inspirerend woonuitje met aanbod van unieke brocante, vintage, antieke en trendy meubelen

Het nieuwe woonwinkel concept ‘Cin in Wonen’ opent officieel op 22 november as haar deuren. De woonwinkel – een verbouwde loods van 450 m2 – is tot een volledig huis nagebouwd. In de winkel is een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, eetkamer, etc. te vinden. Alle kamers zijn met brocante, vintage, antieke en trendy meubels ingericht. De meubels zijn zodanig hersteld en opgeknapt, zodat men altijd kwalitatieve meubelen koopt en deze direct in gebruik kunnen worden genomen.

Wonen met een duurzame gedachte

Eigenaresse Cindy Buijsse reist met haar bus door Europa om de meest bijzondere meubels  te kopen. Ze bezoekt hiervoor lokale markten, brocanterien en groothandels in authentieke meubels. Ook consumenten weten haar inmiddels te vinden. Uit het aanbod dat ze ontvangt, pikt ze de pareltjes voor haar winkel. Volgens Buijsse kunnen meubels een  heel lang leven hebben. “Na verloop van tijd is men weleens toe aan een nieuw interieur. Dat kan ook prima met gerecyclede meubels. Het mixen en matchen van bestaande met nieuwe meubels vraagt wel om creativiteit en inspiratie, dat hopen we met Cin in Wonen te bieden”, licht ze toe.

Meer dan een winkel

Het leuke aan de woonwinkel is dat alles te koop is. Van tafel tot schilderij en van servies tot bestek. Tijdens het bezoek kan je genieten van een hapje en een drankje in de ‘Franse Binnentuin’. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich in de speelhoek vermaken. Ook worden er woon-workshops gegeven door Buijsse zelf.

Top interieurstyliste

Cin in Wonen is een droom van top interieurstyliste Cindy Buijsse die werkelijkheid is geworden. Door jaren lang gewerkt te hebben voor gerenommeerde trendy woonwinkels, heeft zij een vakkundig oog ontwikkeld voor bijzondere meubels en heeft ze haar interieurstyling vaardigheden feilloos ontwikkeld.

Adres Cin in Wonen: Reigerbos 10, Ter Aar. Elke week geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00.

cin in wonen cin in wonen

1 thought on “Cin in Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *