FaMoZo

FAMOZO MAAKT IEDER INTERIEUR UNIEK MET PLEXIGLAS MEUBELS VAN ACRILA

Omdat iedereen een uniek huis, met een persoonlijke inrichting en een geheel eigen touch wil creëren, zijn we voortdurend op zoek naar bijzondere merken, webwinkels en items. BijFaMoZo vind je dat allemaal onder één dak. Deze webwinkel biedt merken die je niet overal tegenkomt, waaronder het Franse merk Acrila.

FaMoZo is dé aangewezen plek voor liefhebbers van unieke interieurstukken. En of het nou gaat om een stoel, een lamp of een handdoekrek, bij FaMoZo is het nét even anders. De merken die je er tegenkomt, vind je niet snel elders. Zo verkoopt FaMoZo de collecties van Acrila, Slide Design, Design of Love, Pedrali, 21ste Living Art en MyYour.

Acrila staat bekend om de prachtige plexiglas meubels. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens tijdloos en oersterk. De prints en de mogelijkheid tot combineren geven je alle ruimte om er naar jouw smaak en inzicht mee aan de slag te gaan. Kies je voor stippen, vierkantjes, rozenblaadjes, veren of ga je voor de frisse look van gras? Het kan allemaal en is geschikt voor een modern én een klassiek interieur. En zelfs de kinderkamer kan met de meubels van dit mooie merk worden ingericht.

Je kunt je meubels nog meer kracht bijzetten door ook voor de bijzondere verlichting van Acrila te kiezen. Indrukwekkende staande lampen, cube-lampen met de afbeelding van gras, bamboe of een aangekleed dier: het is allemaal even apart. Voor wie wel van een spelletje houdt, heeft Acrila puzzeltafels, stoelen en krukken in de collectie opgenomen. Het zijn stuk voor stuk creatieve kunstwerken. Voor bedrijven kunnen deze meubels ook worden gepersonaliseerd en worden voorzien van bedrijfslogo.

Naast Acrila is er nog veel meer moois te zien bij FaMoZo, de webwinkel is een bezoekje dan ook meer dan waard. Bij bestellingen boven de €1000,- worden de meubels gratis thuisbezorgd, maar er is ook de mogelijkheid de meubels af te halen in Hoogeveen. Een groot deel van de collectie is uit voorraad leverbaar, voor de overige meubels geldt een levertijd van vijf à zes weken.

Voor interieurliefhebbers met lef, met humor en met een hang naar iets anders: bezoek www.famozo.nl en laat je verleiden door de geweldige collecties die met liefde zijn uitgekozen.

FaMoZo FaMoZo FaMoZo FaMoZo FaMoZo

FaMoZo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *