QAZQA verlichting

Verlichting met een 3d design

Verlichting is belangrijk in ons interieur. Zeker op dagen zoals op dit moment. Omdat het overdag nog weleens mistig kan zijn hebben we vaak ook overdag onze lampen aan. Daarom vind ik het belangrijk dat je goede maar ook mooie verlichting in je huis hebt. Met verlichting creëer je sfeer en dat typisch Nederlandse woord: gezelligheid.

Nederlandse designers

In mijn zoektocht naar nieuwe lampen, die passen bij mijn 3d behang, kwam ik het Nederlandse merk QAZQA tegen. Zij werken samen met verschillende designers waardoor er een mooie en uitgebreide collectie ontstaat. Van modern tot landelijk.

Mijn interieur heeft een landelijk hollands tintje met wat vintage meubelen maar mijn behang is weer modern met een 3d design. Ik vind het leuk om op deze muur design lampen op te hangen welke passen bij het patroon van het behang en zo kwam ik op de wandlamp Cube. Een klein grappig lampje met geometrische vormen. Precies de vorm die ook in het behang verwerkt zit. Naast dat het een leuk ontwerp is geeft de lamp ook nog eens bijzonder licht. Vanuit drie zijdes komt er licht wat zorgt  voor een mooi schouwspel op je muur.

Modern design lampen

Naast de Cube zag ik ook de lamp Hexagon van de ontwerpers van QAZQA. Deze kan je op een tafeltje zetten. Of zet hem op je nachtkastje. Persoonlijk vind ik het een erg leuk lampje voor op mijn antieke ladenkastje. Oud ontmoet nieuw maar dat kan prima met dit design.

En eigenlijk is dat met de gehele collectie van QAZQA zo. Oud ontmoet nieuw. Want zij maken mooie moderne lampen maar hebben een paar hele mooie oude vintage lampen in hun collectie. Ben je dol op Hollands design ga dan snel eens naar de collectie van QAZQA kijken. Alle lampen zijn verkrijgbaar bij Lampenlicht.nl .

QAZQA verlichting

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *