behang kek amsterdam

Eigenzinnig en gedurfd: de nieuwe collectie behang van Kek Amsterdam

KEK Amsterdam breidt de collectie behang uit voor mensen met lef: met topkwaliteit patroon- en fotobehang in prachtige prints, voor een uniek accent in elke ruimte. Breng leven in huis met adembenemende landschappen uit de Gouden Eeuw, klassieke visgraatvloeren of authentiek delfts blauwe tegels en borden. Het vliesbehang van KEK Amsterdam is zeer eenvoudig aan te brengen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen. Ook op maat is mogelijk!

Nieuwe collectie designbehang
Stond KEK Amsterdam voorheen vooral bekend om haar muurstickers en behang voor de kinderkamer, met de nieuwe collectie stapt het Nederlandse merk definitief ook andere kamers binnen. De nieuwe collectie bestaat uit patroonbehang van delfts blauwe tegels en borden, gegraveerde landschappen in mooie grijstinten, vogels met bloesem en houten visgraatvloeren. Daarnaast is er fotobehang met oude schilderijen van landschappen, grote zwart-witte bloemen, marmer in drie tinten grijs en gegraveerde landschappen en bloemen. Verkrijgbaar vanaf € 69,95 per rol voor patroonbehang, vanaf € 149,95 voor fotobehang of op maat voor € 35 per m2.

Het gemak van vliesbehang
Geen (fijne) ervaring met behangen? Geen probleem! Het behang van KEK Amsterdam is gemaakt van vliesbehang (165 grs, extra mat), dat vele malen sterker is dan ‘gewoon’ papierbehang. Geen gedoe meer met onhandige behangtafels, want je brengt de lijm rechtstreeks aan op de muur in plaats van op de behangbanen. Echt iedereen kan het, succes verzekerd!

Over KEK Amsterdam
Muurdecoraties van KEK Amsterdam zijn verfrissend, eigenzinnig en nét even anders. Van muurstickers van levensechte dieren tot behang met wolkenluchten uit de Gouden Eeuw. De producten van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar via www.kekamsterdam.nl en bij tal van verkooppunten in binnen- en buitenland. Bewonder de nieuwste collectie van KEK Amsterdam tijdens de vakbeurs showUP op 5 en 6 februari 2017 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *