Barok in de slaapkamer

In mijn vorige slaapkamer had ik barok behang. Door dit te combineren met een kanten lampen met kristallen hangers kreeg de kamer het uiterlijk en de sfeer van een hotelkamer. Zeker toen we er een hoge boxspring in hadden gezet.

Mijn huidige slaapkamer is wat meer modern en eigenlijk mis ik de barok sfeer. Ik ben daarom mij al aan het oriënteren op een andere sfeer. De overtrekken heb ik al in het vizier:

Leuk Beddengoed

Leuk Beddengoed

Leuk beddengoed

Leuk Beddengoed

Voorlopig ga ik eerst de kamers van de kinderen verder inrichten. Pas tegen de zomer is mijn slaapkamer weer aan de beurt dus voorlopig heb ik nog even de tijd om te kijken wat ik wil. Ik twijfel tussen een barok sfeer of een moderne zwart/wit stijl. Of een combi zoals deze slaapkamer:

Myscandinavianhome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *