MIX & MATCH: CREËER JE PERSOONLIJKE SLAAPKAMERSTIJL

MET WONDERLAND BEDS CREËER JE JE EIGEN STIJL DIE PAST BIJ JE PERSOONLIJKHEID

Wonderland Beds, de toonaangevende beddenspecialist uit Noorwegen, lanceert deze zomer vier nieuwe kleurrijke sfeercollecties en twee nieuwe hoofd- en voetbordsystemen. Met een breed scala aan stoffen, kleuren, modellen en hoezen kan de consument nu elk bed aankleden naar de persoonlijke stijl en wensen.

Bij elke persoonlijkheid past een kleur

Kleuren zorgen voor veel sfeer in de slaapkamer en kunnen je gemoedstoestand positief beïnvloeden. De ene persoon houdt van blauw, de ander van geel. Wonderland Beds biedt daarom de vrijheid om uit deze nieuwe zomercollectie een eigen bed te stylen en te ontwerpen. Net zoals je garderobe. Ter inspiratie biedt Wonderland Beds vier nieuwe stijlvarianten: New Nordic, Cozy Modern, Contemporary Classic en Raw de Luxe. Bij de stoere types passen de donkere kleuren uitstekend, geel bij de optimisten en de romantische types hebben keuze uit lichte pasteltinten voor hun bed. Kortom, je creëert je eigen stijl passend bij jouw persoonlijkheid.

Mix & Match

Naast een pallet aan kleuren en stoffen, biedt Wonderland Beds ook diverse hoofdborden die matchen bij je persoonlijkheid. Er is keuze uit strakke modellen voor de moderne types, maar ook kun je kiezen voor een gecapitonneerd hoofdbord voor een klassieke stijl in de slaapkamer.

100% afneembare hoezen

Het textiel op de bedden en hoofdborden is afneembaar. Het meeste textiel kan op 60°C worden gewassen. Dit biedt totale hygiëne in de slaapkamer, wat belangrijk is voor een goede en gezonde nachtrust.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *