Vaderdag 2017

We zitten weer middenin de feestdagen. Pasen, Pinksteren, Moederdag en binnenkort dan Vaderdag. En de laatste twee zijn altijd erg leuk als je kinderen hebt die nog op de basisschool zitten. Op school wordt er geknutseld en mag je als ouder ineens de klas niet meer inkomen. Daarna moet het cadeau thuis verstopt worden. Hopelijk niet te goed want dat hebben wij thuis een keer meegemaakt. Zoonlief wist niet meer waar hij het cadeautje had neergelegd. Gelukkig na een lange zoektocht hebben we deze weer gevonden.

Vaderdag cadeau

Niet alleen de prachtige knutsels zijn leuk. Met Vaderdag geven we vaders graag een cadeau als blijk van waardering.

Mijn persoonlijke voorkeur voor een Vaderdag cadeau(die ook nog eens leuk staan in je interieur):

  1. Een gepersonaliseerde posterOp deze poster kan je zelf een tekst laten plaatsen. Net als bij de oogarts worden de letter steeds kleiner.

    vaderdag poster

  2. WereldkaartIs jouw vader een echte wereldreiziger dan is deze wereldkaart een erg leuk idee om te geven. Hij staat leuk aan de wand en in een oogopslag is te zien waar vader allemaal al geweest is. En welk kind wil nu niet aan zijn vriendje laten zien dat papa de hele wereld is rondgereisd.

    wereldkaart

  3. Snoepjespot met cryptex slotZo vervelend als je kinderen elke keer jouw lievelingssnoepjes opeten. Je kan papa nu een handje helpen door hem deze bijzondere snoepjespot te geven. Alleen degene met de code kan de pot openen.

    snoepjespot

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *