Sneller je huis verkopen

Sneller je huis verkopen

Voor een investering van € 27,- sneller je huis verkopen

Begin dit jaar heb ik mijn huis verkocht. Mijn huis heeft 9 maanden te koop gestaan. Wij hadden redelijk veel kijkers. Een van de dingen wat onze verkoop een beetje tegenhield was de badkamer. Wij hadden maar 1 badkamer en deze was beneden. Veel mensen willen tegenwoordig niet meer verbouwen en willen een huis welke af is. Gelukkig vonden we uiteindelijk nieuwe bewoners die het niet erg vonden om hun handen uit de mouwen te halen.

Verkoopstyling

Een aantal jaren eerder hebben wij ook geprobeerd onze woning te verkopen. Wij wilde toen naar flevoland verhuizen. We hadden toen een andere makelaar. Een vrouw welke vertelde dat ze precies wist hoe ze ons huis moest verkopen. Dat mensen ons huis moesten voelen dus dat ze een soort open huis wilde houden.

We hebben toen weinig aan de woning gedaan. We woonde er nog en hebben het alleen een beetje geverfd. Eigenlijk hadden we toen al moeten investeren in de verkoop van de woning. Misschien was het toen wel gelukt. We hadden wel een professionele fotograaf gehuurd maar als je niet de juiste setting/ sfeer in je huis hebt kan een fotograaf nog weinig voor je betekenen.

Daarom hebben we vorig jaar wel advies gevraagd aan een verkoopstyliste. Met onder andere dit resultaat van de woonkamer:

Oude woonkamer:

Gerestylede woning:

Verkooptips

Nu heeft niet iedereen het budget om een stylist in te huren maar er zijn natuurlijk de algemene tips

 1. Ruim je rommel op.Geef potentiële kopers het gevoel van ruimte. Maak het overzichtelijk. Heb je in je eigen woning geen plek om spullen op te bergen huur dan tijdelijk een opslag.Nieuwe kopers moeten de ruimte letterlijk voelen. Er is niets vervelender dan een woning te bezichtigen welke nog vol staat met spullen. Bedenk ook voor de kinderkamers tijdelijke opbergmogelijkheden.
 2. Een schoon huisJa het klinkt heel erg logisch een schoon huis. Maar iedereen heeft een andere definitie van schoon. Zet elke morgen alle ramen lekker open om de frisse lucht binnen te laten. Heb je huisdieren plaats dan geurverfrissers. Laat andere eens bij jou naar binnen lopen en ervaren hoe schoon je huis ruikt. Zelf ruik je het al snel niet meer.
 3.  Functie van de ruimteWij hadden een bijkeuken. Wij gebruikte deze lange tijd als opslag maar hebben met de verkoop hier de bestemming kantoor van gemaakt. Van de kinderkamer hebben we twee bureaus gehaald en samen met een kast hebben we er een kantoortje van gemaakt. Heb jij ruimtes die niet helemaal definieerbaar zijn zorg dan dat ze op de foto wel een duidelijke functie hebben. Maak er een eetkamer, studeerkamer of desnoods speelkamer van maar laat zien wat je met de ruimte kan doen.
 4. VoorbereidingEr is zoveel wat je zelf kan doen om je huis beter en sneller te verkopen. Niet alleen op het gebied van het presenteren van je huis. Wat dacht je o.a. de woorden die je in de (funda) tekst gebruikt. Of hoe je social media inzet om je huis te promoten.Wil jij je huis sneller verkopen maar heb je geen budget voor een verkoopstyliste? Voor € 27,- koop je het e-book Succesvol uw huis verkopen waarin je onder ander de volgende punten leert:
  • Beter presenteren van alle ruimtes van je woning
  • Hoe je snel en goedkoop kunt decoreren t.b.v. de verkoopbaarheid
  • Hoe je het huis sneller verkoopt dan van je buren
  • Hoe je het balkon ruimer laat ogen
  • Belangrijke informatie voor vrijstaande huizen
  • Hoe je de wasmachine strategisch kan inzetten
  • Hoe je een rijtjeshuis eruit laat springen
  • Nuttige informatie uit een belangrijk Engels onderzoek over het verkopen van een huis
  • Hoe je de tuin snel en eenvoudig aantrekkelijk maakt
  • Kwalitatieve kijkers en potentiële kopers door een goede presentatie
  • Het maken van de juiste foto’s en een goede advertentie voor het internet
  • 3 simpele wijzigingen waardoor mensen zich direct thuis voelen
  • Omgaan met potentiële kopers
  • Strategisch en succesvol onderhandelen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *