beveiliging

Hoe zit het met de beveiliging van jouw woning?

In de Benelux worden er dagelijks talloze inbraken gemeld, bij veel van deze inbraken is de beveiliging van het huis niet in orde. Wanneer je woning onvoldoende beveiligd is de kans dus groter dat er ingebroken wordt. Je wilt natuurlijk een goede beveiliging wat inbrekers afschrikt en dat ze niet eens de moeite zullen doen.

Voor velen is het een nachtmerrie om ooit eens oog in oog komen te staan met een of meerdere inbrekers. Zorg dus voor een goede beveiliging om inbrekers op afstand te houden. Hiervoor is het belangrijk om een ervaren, professionele en betrouwbare slotenmaker om advies te vragen.

Kies voor cilindersloten

Cilindersloten zijn de beste sloten die er momenteel op de markt zijn en dan hebben we het vooral over driepunts cilinder sloten. Inbrekers krijgen deze sloten haast onmogelijk open en kiezen er dan vaak voor om een ander slachtoffer te kiezen met een minder veilig slot.

Sluit ramen en deuren

Je kan de beste sloten op je woning hebben, maar als je per ongeluk “eventjes” een raam open laat staan heb je er niets aan. Let er dus altijd op dat je ramen en deuren sluit als je even niet thuis bent. Bijna 40% van de inbraken worden gepleegd via een openstaand raam. Wees alert en maak het inbrekers niet te gemakkelijk.

Moet ik de beste en duurste sloten aanschaffen?

In de meeste gevallen is dit niet nodig. De sloten die je nodig hebt zijn afhankelijk van de woonsituatie en de woonlocatie. Een kwalitatieve slotenmaker kan je hierover adviseren. Als je in een veilige woonwijk woont dan hoef je zeker niet diep in de buidel te tasten voor een goede woningbeveiliging. Wij adviseren dus om contact op te nemen met een slotenmaker bij jou in de buurt en vraag om advies op het gebied van woningbeveiliging.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *