Update Nepal www.bolletjeskleed.nl

Beste bezoeker,

We zijn diep bedroefd door de gebeurtenissen in Nepal en we willen je graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Helaas gaat het niet goed. Enkele vrouwen uit ons team hebben de aardbeving niet overleefd en bijna al onze medewerkers hebben familie of vrienden verloren. Daarbij zijn velen hun huis kwijt of is het ernstig verwoest, vooral in de heuvels rondom Kathmandu waar veel van onze medewerkers oorspronkelijk vandaan komen. De laatste paar dagen hebben zij buiten moeten slapen vanwege de vele naschokken. En alsof het nog niet ellendig genoeg is regent het ook erg veel.

nepal bolletjeskleed

Op dit moment is onze prioriteit om iedereen te vinden en zo goed mogelijk te helpen. Ook geven onze teamleiders voorlichting aan onze werknemers over (slechte) hygiëne en sanitaire voorzieningen, aangezien dit nu een grote bedreiging voor ziektes is.

Wij zijn ons team (financieel) aan het helpen om hun leven opnieuw op te bouwen. Wij kunnen daarbij alle hulp hard gebruiken, als je een donatie wilt maken via PayPal kan dat via [email protected]. Wij zorgen er dan voor dat het geld goed wordt besteed. Ook kan je doneren aan het rode kruis www.ifrc.org of giro555 https://geef-nu.giro555.nl/.

bolletjeskleed nepal

Nepal is een van de armste landen ter wereld en het is van groot belang dat de economie weer zo snel mogelijk wordt opgebouwd. Daarom gaan ook onze workshops komende dagen weer open. Al is het, in eerste instantie, met minder medewerkers en met beperkte toevoer vanuit onze leveranciers. Het zal even duren voordat alles weer bij het oude is en er kunnen vertragingen ontstaan, maar we zullen alle kleden die besteld worden via onze website maken en versturen. Je steun is nu belangrijker dan ooit. Voor degenen die nog wachten op hun kleed: zodra het kleed is verzonden, sturen we je de Tack & Trace informatie waarmee je precies weet waar je bestelling is. Bedankt voor jullie geduld en begrip.

Tot slot, willen we iedereen bedanken voor alle lieve e-mails en berichten die we de afgelopen dagen hebben ontvangen. Het is hartverwarmend en we zullen ervoor zorgen dat ze ook worden overgebracht aan onze collega’s in Nepal.

Namens het hele team,

Bolletjesleed.nl

 

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen per mail: [email protected]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *