oosterse lampen

Oosterse lampen

Oosterse lampen brengen een fantastische sfeer in je interieur. Niet alleen hun uiterlijk maar ook als het licht aanstaat de weerspiegeling van het licht heeft iets betoverends. Als een oosterse lamp aanstaat geeft het licht je het gevoel alsof je je in een sprookje bevindt.

Patronen

Er zijn verschillende oosterse lampen verkrijgbaar. Het verschil in de lampen zit hem niet alleen in de grootte en vorm maar ook in het patroon wat op de lamp zit. Dit patroon ontstaat door de kleine gaatjes die op de lamp is aangebracht. En dit heeft natuurlijk weer effect op de weerspiegeling op je wanden en plafond.

Woonkamer

De lamp kan erg goed gebruikt worden voor het inrichten van de woonkamer. Hij staat echt fantastisch boven de eettafel:

oosterse lampen landelijk

Bron: Pure-original

oosterse perenlamp

Bron: VT wonen

landelijk interieur oosterse lamp

Bron: Herz-allerliebst

woonkamer oosterse lamp

Bron: John Lewis

Oosterse lamp slaapkamer

In de slaapkamer geven deze lampen door hun zacht licht een romantische sfeer. Een klamboe, een oosterse lamp en een simpel krukje als nachtkastje en je hebt meteen een vakantiegevoel. Je baant je elke dag in Ibiza. Deze lampen passen ook perfect bij de Ibiza styl.

oosterse lamp slaapkamer

 

Bron: Suedetaxi 

slaapkamer oosters

Bron: Houzz

Oosterse lamp

Ook in de badkamer staat de lamp prachtig. Hang hem naast de spiegel of puur als item op zichzelf. Mijn persoonlijk voorkeur voor deze lamp is de tuin. En dan met name onder de veranda. Het zacht licht zal de sfeer van de lange zomeravonden nog extra aandikken en je een constant gevoel van vakantie geven. Zeker als je de veranda verder nog aankleed met oosterse accessoires creer je op deze manier jouw stukje buitenland in je eigen tuin.

Wil je zien welke oosterse lampen er allemaal zijn? Op oosterselampen-online.nl vind je een compleet overzicht.

Bron 1e foto: Homedit

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *