bloomon

Uber en Bloomon bezorgen Moederdagbloemen

Uber bezorgt morgen, de dag voor Moederdag, verse seizoensbloemen van het online bloemenabonnement Bloomon bij moeders in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Via de Uber-app worden de bloemen direct aan huis bezorgd.

Moederdag

“Iedereen maakt zijn of haar moeder graag blij met bloemen op Moederdag. Alleen schiet het er vaak bij in om tijdig bloemen te kopen. Wij bieden drukke stedelingen graag de helpende hand”, zegt Bart Troost, oprichter en Managing Director van Bloomon. “Dankzij deze samenwerking met Uber kunnen wij zaterdag heel veel moeders, en stiekem ook hun kinderen, blij maken met verse bloemen.” Uiteraard is ook aan moeders buiten de grote steden gedacht. “Door de bloemen op zaterdag te bezorgen, geven we klanten de mogelijkheid om de bloemen op zondag mee te nemen naar hun moeder.”

bloomon

Bestellen via Uber met één druk op de knop

“Via de Uber-app is het zaterdag mogelijk ‘flowers on demand’ te bestellen. Deze bos bloemen wordt direct aan huis bezorgd. Een makkelijke, snelle en leuke manier om aan een cadeau voor Moederdag te komen. Daarnaast doneert Uber voor iedere bezorgde bos bloemen €3 aan dance4life om meisjes in ontwikkelingslanden de kans te geven zelf te bepalen wanneer ze moeder worden”, aldus Fenna Ketting, Marketing Manager Uber Nederland.

De bloemen en bijpassende vaas kunnen op zaterdag 9 mei tussen 11.00 en 16.00 uur besteld worden via de Uber-app in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Bloomon bezorgt de bloemen vervolgens direct bij het opgegeven adres. Het bedrag van €25 voor bloemen en vaas wordt via de Uber-app van de rekening van de gebruiker afgeschreven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *