Tweede badkamer en badkamer en suite

Iedereen heeft zijn of haar eigen ochtendrituelen, maar bij iedereen hoort daar wel een bezoek aan de badkamer bij. Vooral bij gezinnen zorgt dit nog wel eens voor ergernis. Iedereen moet tegelijk naar het toilet en onder de douche. En iedereen wil graag privacy. Dat kun je oplossen door een tweede badkamer speciaal voor de kinderen te realiseren. Dit hoeft niet veel geld te kosten of veel ruimte in beslag te nemen.

Heb je wel voldoende ruimte in huis, dan is een badkamer en suite het overwegen waard. Want wat is er lekkerder dan uit bed te rollen en direct onder de douche te stappen. Of ’s avonds na een ontspannend bad meteen rozig en wel in bed te duiken.

Een goed badkamer ontwerp

Heb je teveel wensen voor een te kleine ruimte? Of is de beschikbare ruimte misschien lastig in te delen door een schuine wand? Er is heel veel mogelijk als het om badkamers gaat. Elke nieuwe badkamer begint met een goed badkamer ontwerp. Zonder goed ontwerp haal je niet het maximale uit jouw ruimte en jouw budget. Jouw wensen bepalen het ontwerp en het ontwerp bepaalt welke producten daar het beste in- en bijpassen.


Bron: Voorlichtingsburo Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *